Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Polycom zagotavlja avdio rešitve, ki delajo tako, kot delate vi.

Verbalna komunikacija je tisto, kar omogoča pretok informacij v katerikoli organizaciji. Kadarkoli komunicirate s sodelavci, strankami ali dobavitelji, bi se morali osredotočati na sporočilo in ne na tehnologijo.
Polycom telefoni za podjetja so enostavni za uporabo, delujejo skupaj z vašim obstoječim komunikacijskem okoljem in so tako zelo kakovostni, da se pogovor sliši tako, kot da se pogovarjate v istem prostoru. Polycom avdio rešitve vam omogočajo, da ste povezani in produktivni v sejni sobi, na namizju ali kjerkoli vmes.
Obširna interoperabilnost, ki zagotavlja enostavno integracijo z vašim komunikacijskim sistemom – danes in v prihodnosti
Legendarna kakovost zvoka za jasno komunikacijo in razumevanje
Enostaven za uporabo, od recepcije do pisarne izvršnega odbora in kjerkoli vmes

{tab=Pregled}

 conferencing tb 1

Konferenčne rešitve

Manjše, zasebne pisarne. Večje učilnice, ki imajo sedišča za več sto udeležencev. Polycom konferenčne rešitve vam zagotavljajo, da lahko jasno slišite in ste slišani v kateremkoli okolju in v prostoru kakršnekoli velikosti. Ugotovili boste, da so Polycom konferenčne rešitve enostavne za uporabo, izboljšujejo produktivnost in zagotavljajo obširno interoperabilnost na podlagi odprtih standardov. 

 voice desktop family lg a

Desktop rešitve

Polycom Desktop avdio rešitve za podjetja vseh velikosti zagotavljajo bogat zvok v visoki ločljivosti in izkušnje video sodelovanja.

 uc software tb 188x132 enus

UC programska oprema

Najbolj obširna in s funkcijami bogata programska oprema v telekomunikacijski industriji za IP aktivirane naprave, ki delujejo v Open SIP ali v Microsoft® Lync® okoljih.

 voice applications lg a

Aplikacije

Polycom avdio aplikacije so k vašim avdio komunikacijam dodane kot okvir na zaslonu in izboljšujejo produktivnost končnega uporabnika na vseh nivojih vaše organizacije.

 wireless lapel mic lg a 370x260

Dodatki

Maksimizirajte zmogljivosti vaših avdio rešitev.

{tab=Viri}

Prospekti:

Povezane vsebine:

{/tabs}

EnglishCroatia