Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

V mnogih podjetjih po vsem svetu se način dela spreminja z večjim deležem mobilnega dela in dela od doma, za takšne načine dela se vedno pogosteje uporabljajo rešitve za poenotene komunikacije (UC) v oblaku. Microsoft Teams je globalno razširjena in pogosto uporabljena rešitev za sodobno poslovno komunikacijo. Omogoča sodelovanje in komunikacijo v realnem času prek več naprav, vključno s prenosniki in mobilnimi napravami, ne glede na to, kje se zaposleni nahajajo.

Z integracijo sistema MS Teams v svoje profesionalne IP DECT sisteme Gigaset podpira tehnološke spremembe v poslovnem okolju. Podjetja lahko tako še naprej uporabljajo svojo obstoječo infrastrukturo in so pripravljena na prihodnost. Poleg standardnega načina uporabe na osebnem računalniku je tako mogoče sistem Microsoft Teams uporabljati tudi prek profesionalnih prenosnih telefonov Gigaset.

Podprte so naslednje funkcije sistema Microsoft Teams:

Povezava prek SIP prehoda Microsoft Teams

Microsoft Teams je implementiral SIP prehod, ki omogoča integracijo z IP DECT sistemi Gigaset. Na ta način je omogočena uporaba enoceličnih in večceličnih DECT sistemov Gigaset N610/N670/N870/N870E s sistemom Microsoft Teams. Uporabniki se lahko prijavijo v Microsoft Teams s svojimi službenimi poverilnicami in nato opravljajo Teams klice s svojim profesionalnim DECT telefonom Gigaset.

Enostavna konfiguracija prek samodejnega upravljanja

DECT IP sistemi se samodejno konfigurirajo prek samodejnega centralnega upravljanja. Za dokončanje konfiguracije je potrebno le še registrirati prenosne telefone kot Teams uporabnike. Postopek poteka takole:

  • Sistem Gigaset IP DECT je nameščen na lokaciji uporabe (N610 IP PRO, N670 IP PRO, N870 IP PRO, N870E IP PRO)
  • Profesionalni DECT prenosni telefoni Gigaset so prijavljeni v DECT sistem (S700H PRO, SL800H PRO, R700H PRO*)
  • Po uspešni registraciji prenosnega telefona se sistem samodejno konfigurira prek samodejnega upravljanja

*Sistem podpira tudi starejše modeleS650H PRO, SL750H PRO in R650H PRO

Udobna uporaba kjerkoli

Uporabnik se lahko prijavi v sistem v pisarni na prenosnem telefonu, ki je registriran na večcelični DECT sistem N870 IP PRO, kot tudi v domači pisarni prek enoceličnega sistema N610 IP PRO. Ni potrebe po odjavi ob odhodu iz pisarne ali domače pisarne, saj se dohodni klici signalizirajo na obeh lokacijah. Najpomembnejše funkcije Teams lahko tako udobno nadzirate prek tipk svojega prenosnega telefona.

Več podrobnosti o nastavitvah, namestitvi in prijavi prenosnih telefonov najdete na Wiki strani Gigaset Professional.

Gigaset & Microsoft Teams: Združljivi izdelki

EnglishCroatia