Profesionalni DECT

Gigaset N670 profesionalni enocelični DECT sistem

Nadgradljiv VoIP DECT sistem, zasnovan za podjetja z naraščajočimi zahtevami

Enostavna namestitev in zanesljivo delovanje

Vrhunska brezžična komunikacija v kateremkoli majhnem ali srednje velikem podjetju z možnostjo preprostega povečevanja kapaciteteN670 je zasnovan tako, da pokriva potrebe več kot 90% evropskih podjetij z manj kot 20 zaposlenimi in ponuja sodobno VoIP DECT komunikacijo. Sistem deluje z vsemi Gigaset PRO prenosnimi ročkami in podpira 8 sočasnih klicev. Za zahtevnejše stranke je na voljo licenčna nadgradnja za večcelično delovanje, kar omogoča povečanje področja pokritosti, števila sočasnih klicev in števila prijavljenih telefonskih aparatov.

Varnost

Varnost

Vsi VoIP klici preko sistema N670 so šifrirani od klicatelja do sprejemnika s pomočjo standardov SRTP/LTS. N870 podpira celo LDAPS, za varen dostop do centralnega imenika.

Varnost

Aplikativna podpora

S pomočjo napredne integracije aplikacij, podatkov in komunikacijskih naprav poskrbite, da bodo vaše ekipe kar najbolj produktivne. S podporo za uaCSTA, XML in xHTML povežite vaše odhodne in dohodne klice s kontaktnimi podatki in aplikacijami po meri, da so ključne informacije takoj na dosegu roke na vsaki napravi.

N670IP PRO

Brezžična komunikacija za do 20 uporabnikov

Varnost

Prilagodljiv in zanesljiv

N670 je zasnovan in preizkušen za delo z vodilnimi ponudniki IP telefonije iz oblaka ali za uporabo z lastno telefonsko centralo. Sistem N670 ima tako funkcije samodejne konfiguracije kot oddaljenega upravljanja, kar omogoča enostavno namestitev in poenostavlja tekoče naloge upravljanja, kot so dodajanje uporabnikov, spreminjanje številk ali spremembe konfiguracije.

Varnost

Svoboda rasti

Ker se vaše podjetje spreminja je N670 pripravljen na prilagoditve. Z nadgradnjo programske in strojne opreme lahko povečate območje pokritosti ali zagotovite delovanje na več lokacijah, še vedno pa ohranite zanesljivost delovanja, varnost in možnost aplikativnih integracij.

Varnost

Centralno upravljanje

S preprosto licenčno nadgradnjo na večcelični sistem boste pridobili možnost centralnega upravljanja celotnega sistema na več lokacijah, kar vključuje oddaljene pisarne, večnadstropne stavbe in tudi zunanje lokacije.