Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Polycom video rešitve razširijo vaše komunikacije ne glede na okolje in se integrirajo v vaš vsakodnevni potek dela.

Zmožnost ljudi za sodelovanje in skupno delovanje je ključnega pomena za vsako organizacijo. Projektni sestanki. Prodajni sestanki. Sestanki za razvoj izdelka. In tudi zunaj podjetja, sestanki zdravnikov s pacienti, sestanki učiteljev z učenci, sestanki vladnih agencij za odziv na krizo, ki bo zagotavljal ključne storitve za državljane.

Ali vaš IT oddelek vodi poslovno preobrazbo ali ji sledi?
{tab=Pregled}

 realpresence immersive studio tb com 188x135 enus

RealPresence Immersive

Gledanje iz oči v oči z oddaljenimi udeleženci preko virtualne mize. Vidite jih v naravni velikosti na HD videu in slišite kaj govorijo v kristalno jasnem HD zvoku. Občutek je tak, kot da ste skupaj v isti sobi in ne kilometre narazen. To je Polycom “immersive” – poglobljena izkušnja.

 rp room tb 1 188x132

RealPresence Room

Možnosti video konference, ki ustreza prostorom za sestanke različnih velikosti in z različnimi proračuni. Vnaprej pripravljene rešitve ali rešitve izdelane po meri. Vrhunska Polycom tehnologija, ki maksimizira vašo izkušnjo in zmanjša stroške poslovanja

 realpresence packaged solutions tb 370x260 com

Pripravljene RealPresence rešitve

“Vse-v-enem” rešitve, ki vključujejo vse kar potrebujete za konference v visoki ločljivosti.

 rp desktop tb 1 188x132

RealPresence Desktop

Polycom RealPresence Desktop rešitve zagotavljajo legendarne HD video izkušnje sodelovanja na vašem PC-ju, izvršilnem namizju, v podružnici ali v video kiosku.

mobility tb 1

RealPresence Mobile

Mobilni ste. Včasih ste v pisarni. Ali pa delate od doma. Kjer koli že ste, morate sodelovati s sodelavci iz oči v oči, se srečati s strankami, komunicirati s partnerji, pacienti ali učenci. Polycom RealPresence Mobile v trenutku spremeni vaš tablični računalnik ali pametni telefon v prenosno orodje za video konferenco.

{tab=Viri}

Prospekti:

Povezane vsebine:

{/tabs}

 

 

 

EnglishCroatia