Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00
Telit Cinterion je največji zahodni proizvajalec IoT modulov. Ponujajo tudi vrsto različnih oblačnih platform za hitro in učinkovito povezljivost in nadzor IoT modulov.

Telit Cinterion je usmerjen v pet ključnih sektorjev:

  • Varnost
  • Energija
  • Zdravje
  • Telematika & sledenje
  • Mobilna povezljivost

Za Telit Cinterion IoT module, terminale in IoT modemske kartice smo njihov uradni distributer za področje Slovenije, Hrvaške, Srbije ter Bosne in Hercegovine. Zagotovimo vam lahko vso potrebno dokumentacijo, vzorce, razvojne komplete ter povezave s tehnično podporo proizvajalca.

V skupini PSE vam ponujamo Telit izdelke iz skupine Digitalna identiteta in varnost,  bolj natančno izdelke za IoT povezljivost. Sem spadajo Cinterion moduli, Cinterion terminali in modemi ter Cinterion modemske kartice.

Cinterion moduli pokrivajo vse mobilne tehnologije 2G, 3G, 4G LTE in seveda prihajajoči 5G. Znotraj LTE in 5G najdemo produkte za prav vse najnoveše tehnologije kot so LTE-M, NB-IoT, Cat 1, Cat 4,…

Cinterion IoT moduli

Cinterion IoT moduli

Cinterion moduli zagotavljajo stalno mobilno povezljivost za praktično vse IoT aplikacije.
IoT moduli

Cinterion IoT terminali

Cinterion IoT terminali

Cinterion IoT terminali omogočajo takojšen vstop na trg IoT rešitev.
IoT terminali

Cinterion IoT modemske kartice

Cinterion IoT modemske kartice

Cinterion modemske kartice so združljive s PCIe režami in kot takšne omogočajo takojšnjo povezljivost za številne industrijske IoT aplikacije.
IoT modemi
EnglishCroatia