Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Plug & Play IoT povezljivost

Rešitve, ki poenostavljajo in pospešujejo razvoj IoT izdelkov

Rešitve za hitro IoT povezljivost


Razvoj IoT rešitev po meri je lahko velik izziv, to še posebej velja za manjše projekte in za novince v industriji.
Ko izberete modul za povezljivost , lahko razvoj potrebne strojne in programske opreme, vključno s postopkom certificiranja, traja od 12 do 24 mesecev. Za marsikateri projekt je to predolga dobra.
Telit Cinterion IoT Plug & Play rešitve poenostavljajo in pospešujejo razvoj IoT izdelkov. Te rešitve so zasnovane tako, da poenostavljajo razvoj in skrajšujejo čas, ki je potreben za dokončanje izdelka.
Cinterion® IoT terminali in modemske kartice poenostavljajo razvoj in omogočajo hitro in zanesljivo povezljivost za izdelke v manjših serijah in za novince v industriji.
Brez stroškov za oblikovanje strojne opreme in brez certifikacije, ter z minimalnim naporom za integracijo sistemov ti sistemi delujejo takoj in zagotavljajo povezljivost vaših industrijskih aplikacij.
Te rešitve so tudi združljive s Telit Cinterion IoT sistemi za zagotavljanje varnosti, nadzor in analitiko IoT rešitev.

Prednosti, ki jih zagotavljajo Telit Cinterion plug & Play IoT rešitve:


  • Hitrejši razvoj izdelkov in večja donosnost naložbe
  • Preprosto se osredotočite samo na programsko opremo
  • Čas za načrtovanje skoraj ni potreben
  • Minimalni napori za integracijo
  • Brez dragih certifikacijskih postopkov

Cinterion IoT terminali

Ti terminali omogočajo takojšen vstop na trg IoT rešitev, preprosto povežite vaš sistem z mobilnim terminalom. Z minimalnimi napori za integracijo uporabite eden izmed standardnih industrijskih vmesnikov za povezavo z vašo aplikacijo.
Terminali so standardno opremljeni z varnostnimi mehanizmi in Java programskim jezikom za hiter in enostaven razvoj aplikacij. Naprave velikosti kreditne kartice so v robustnem plastičnem ohišju in delujejo v skoraj kateremkoli okolju, saj omogočajo varno povezljivost za globalna omrežja 2G, 3G, 4G, LTE in LPWA.

Poiščite popoln IoT terminal za svoj projekt.

Cinterion modemske kartice

Cinterion Plug and Play IoT rešitve delujejo takoj, brez težav lahko hitro in enostavno dodate IoT povezljivost v industrijske aplikacije. Terminale in modemske kartice lahko skoraj brez napora povežete z vašimi aplikacijami prek standardnih industrijskih vmesnikov, ki zagotavljajo podatkovno komunikacijo in vidnost v realnem času. Plug and Play rešitve omogočajo hiter vstop v IoT svet na poti vaše digitalne preobrazbe.

EnglishCroatia