Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Paleta različnih priložnosti

Ponujamo komunikacijske sisteme in naprave, ki lahko pomagajo podjetjem vseh velikosti, da se soočijo z današnjimi poslovnimi izzivi. S pravimi tehnološkimi rešitvami se lahko lotite tem, kot so globalizacija, obvladovanje stroškov in potreba po boljšem sodelovanju in inovativnosti. Bodisi da potrebujete sisteme, ki vam lahko omogočijo večjo mobilnost ali podpirajo poenotene komunikacije, mi vam lahko ponudimo ustrezno rešitev.

Poiščite pravo rešitev za vaše podjetje

OpenStage predstavlja odlično investicijo za podjetja vseh velikosti. Je prvi telefonski aparat s popolno podporo Odprtim komunikacijskim rešitvam, namenjen modernemu pisarniškemu delovnemu mestu, ki revolucionira način, na kateri vaši zaposleni sodelujejo in komunicirajo.

OpenScape Business je namenjen posebej za majhna in srednje velika podjetja. Dovoli vam združiti vaše telefonske klice, govorne nabiralnike, konference, fax in tekstovna sporočila v eno samo poenoteno komunikacijsko rešitev, ki močno olajša vaše delo. Z novimi načini kontaktiranja lahko sprejemate odločitve in razrešujete nastale situacije, tudi ko se nahajate izven pisarne. Tako so vsi zaposleni lahko bolj produktivni, kar zmanjša potrebo po zaposlovanju novih kadrov in pomaga znižati skupne stroške.

OpenScape 4000 je idealna rešitev za srednje velika in večja podjetja. Ta vrhunski komunikacijski sistem ponuja vsem uporabnikom hiter in preprost dostop do govornih in podatkovnih IP komunikacij v realnem času.

Zakaj si podrobneje ne ogledate naše ponudbe in najdete rešitev, ki vam najbolj ustreza?

EnglishCroatia