Konferenčni sistemi

Poslovne konferenčne rešitve

Grandstream je razvil rešitve za izvedbo poslovnih video in avdio konferenc na najvišjem nivoju. Te rešitve so zaradi svoje prilagodljivosti in enostavnega načina namestitve, skupaj z edinstvenimi zmogljivimi funkcijami, primerne za mala in srednja podjetja.

Full HD konferenčni sistemi

Full HD konferenčni sistemi

GVC3200 je najnovejša rešitev, ki malim podjetjem ponuja revolucionaren videokonferenčni sistem, z neomejeno fleksibilnostjo in s podporo za številne najpopularnejše protokole in platforme, za izvedbo videokonference na inovativen način.

Avdio konference

Avdio konference

Grandstream-ov GAC2500 je poslovno-konferenčni telefon za Androide, ki bo za vas redefiniral vaše dostopne možnosti, fleksibilnost in mobilnost za vsako delovno mesto. Podpira do 6 linij in 6 SIP (Session Initiation Protocol) računov ter zagotavlja popoln dostop do Google Play Store aplikacije in nemoten prenos konferenc preko aplikacij Skype, Google Hangouts in podobnih. Prav tako nudi brezmejno mobilnost in fleksibilnost, zahvaljujoč vgrajenim sistemom: Bluetooth, WiFi povezava, konferenčni most za 7 udeležencev itd.

4k Ultra HD videokonferenčni sistem

4k Ultra HD videokonferenčni sistem

GVC3210 je inovativen videokonferenčni sistem še posebej primeren za majhne in srednje velike konferenčne sobe. Podpora za 4k Ultra HD ločljivost zagotavlja vrhunsko videokonferenčno izkušnjo.

GVC3200 je najnovejša rešitev, ki malim podjetjem ponuja revolucionaren videokonferenčni sistem, z neomejeno fleksibilnostjo in s podporo za številne najpopularnejše protokole in platforme, za izvedbo videokonference na inovativen način.

Opis

GVC3200 je najnovejša rešitev, ki malim podjetjem ponuja revolucionaren videokonferenčni sistem, z neomejeno fleksibilnostjo in s podporo za številne najpopularnejše protokole in platforme, za izvedbo videokonference na inovativen način. GVC3200, osnovan na SIP protokolu, podpira Grandstream-ovo robustno IPVideoTalk cloud platformo za t.i. »plug and play« videokonference, hkrati pa je interoperabilen z vsemi SIP in H.323 platformami tretjih strank za videokonference - tako ponuja odlično možnost za razširitev in implementacijo platform tretjih oseb. GVC3200 je izdelan na osnovi Android 4.4, zato omogoča tudi popoln dostop do vseh aplikacij za videokonferenco v Google Play Store, kot so: Skype®, Skype for Business®, Google Hangouts™ in ostalih. GVC3200 se ponaša z inovativnimi in kmalu tudi patentiranimi vgrajenimi mikro-kontrolerji ali MCU, ki podpirajo tudi konferenco za do 9 udeležencev z lokalno povezavo med SIP in ostalimi protokoli. GVC3200 odpravlja vse klasične ovire na področju videokonferenc in postavlja nove standarde za poslovne videokonference, saj ponuja optimalno fleksibilnost, interoperabilnost, kompatibilnost sistemov, bogat spekter aplikacij in enostavno uporabo na nivoju industrijskega vodje.
GCV serija podpira Grandstream-ov IPVideoTalk video in web konference. To predplačniško razmerje uporabnikom z uporabo GVC serije omogoča pretvorbo kateregakoli sestanka v online-sestanek, kateremu se lahko nemudoma pridruži katerikoli uporabnik GVC-ja ali interneta širom sveta. Pretvorite fizični prostor v virtualni online konferenčni prostor in s tem vašim strankam podarite vsa potrebna orodja, ki jih potrebujejo za uspešno poslovanje, ne glede na to, kje se nahajajo.

Glavne funkcije

 • 1080p Full-HD video, videokonferenca za do 9 udeležencev, podpora za 3 monitorje preko treh (3) HDMI priključkov
 • Videokonference do 9 udeležencev preko hibridnih protokolov in brez eksternih mikrokontrolerjev/serverjev ali potrebe po dodatnih software licencah
 • PTZ kamera z 12x zoom-om
 • Namestitev v samo treh enostavnih korakih
 • Plug & Play povezava do Grandstream-ovega IPVideoTalk video sistema za videokonference
 • Podpira večino SIP in H.323 platform za videokonference

Specifikacije

Protokoli/Standardi    SIP RFC3261, BFCP, TIP (v obravnavi), RTP/RTCP, HTTP/HTTPS, ARP, ICMP, DNS (A record, SRV, NAPTR), DHCP, PPPoE, SSH, TFTP, NTP, STUN, LLDP-MED, LDAP (v obravnavi), TR-069, 802.1x, TLS, SRTP, TCP/IP/UDP, IPv6 (kmalu), FEC, FECC, H.323, H.245, H.225, H.235, H.241, H.460 
Kamera   1/3" 2 milijona slikovnih pik CMOS 1920Hx 1.080 V@ 30 sličic na sekundo
Leča   12X optični zoom, tilt +/-23°, pan +/- 90°, 70°(W)*- 6° (T) vidno polje
Omrežni vmesnik   1× RJ45 10/ 100/ 000 Mbps priključek
Wi-Fi   Da, integriran dual-band 802.11 a/b/g/n (2.4GHz & 5GHz)
Bluetooth   Da, integriran. Bluetooth 4.0 + EDR
Video priključek   3x HDMI do 1080p s CEC funkcijo
Video vhod   1x VGA/1x HDMI z resolucijo do 1080p
Mikrofon/Zvočnik   Zunanji mikrofon in zvočnik, vgrajeni mikrofon, kaskadni zunanji MIC/zvočnik (kmalu)
Daljinsko upravljanje   Bluetooth daljinsko upravljanje z multi-touch zaslonom na dotik
Pomožni priključki   1x USB 2.0, SD, zunanji priključek za zvočnik, tipka za reset
Grafični Zaslon   OLED zaslon z 128x32 ločljivostjo

Specifikacije

 • Visoka ločljivost, do 4k Ultra HD
 • Android 6.x operacijski sistem, omogoča dostop do vseh videokonferenčnih aplikacij v trgovini Google Play
 • Bluetooth vmesnik za priklop zvočnika/mikrofonov, tepkovnice, izmenjavo podatkov
 • Dvopasovni WiFi vmesnik
 • Mikrofon z inovativno Noise Shield tehnologijo
 • Napredna 16M CMOS kamera, širokokotni objektiv s podporo za ePTZ za preprosto prilagoditev slike
 • Miracast brezžična raba vsebin, za prikaz vsebin udeležencem videokonference
 • 1 x HDMI vhod, 2 x HDMI izhod, 2 x USB

Grandstream-ov GAC2500 je poslovno-konferenčni telefon z operacijskim sistemom Android, ki bo za vas redefiniral vaše dostopne možnosti, fleksibilnost in mobilnost za vsako delovno mesto. Podpira do 6 linij in 6 SIP (Session Initiation Protocol) računov ter zagotavlja popoln dostop do Google Play Store trgovine in podporo za različne konferenčne sistemo kot so Skype, Google Hangouts in podobnih. Prav tako nudi brezmejno mobilnost in fleksibilnost, zahvaljujoč vgrajenim vmesnikom in podporo za: Bluetooth, WiFi, vgrajenem konferenčnem mostu za 7 udeležencev itd.