Polnjenje in vtičnice

Priročno polnjenje in vtičnice za goste

PowerHub

PowerHub™

Gosti si želijo priročno nameščene vtičnice, v katerih bi lahko napolnili svoje prenosne naprave. Zdaj lahko brez visokih stroškov za ponovno ožičenje svojih prostorov namestite dodatne vtičnice in USB vhode za polnjenje, ki bodo gostu vedno na dosegu roke.

ta7500 power charging powerhub

PowerHub je na voljo v dveh čudovitih videzih - v barvi brušenega aluminija in v črni barvi gume. Povežite MediaHub™ Mini s PowerHub in ustvarite MediaHub Extender™, povezovalno ploščo z dodatnimi priključki. To je popolna rešitev za po-trebe povezovanja današnjih hotelskih gostov.

PowerHub™ z USB priključkom, ki omogoča hitro polnjenje z višjim vhodnim tokom TA-7530 / 7535 vključuje dve vtičnici in dva USB priključka, ki bodo gostu vedno na dosegu roke. Vključeno je tanko ohišje v črni barvi gume in v barvi brušenega aluminija.

PowerHub™ s povezovanjem za multimedijo TA-7533 ponuja en USB priklop za polnjenje in en povezovalni priklop za možnost predvajanja multimedijske vsebine na TV sprejemniku preko USB. Vključena je tanko ohišje v črni barvi gume in v barvi brušenega aluminija.

PowerHub z ethernet vtičnico TA-7500 je enostaven način za namestitev dodatnih vtičnic in priklopov za dostop do interneta in to na mesta, kjer jih vaši gostje najbolj potrebujejo. Na voljo so tako v standardni kot v tanki različici.

MediaHub

MediaHub™ z dodatno zmogljivostjo

MediaHub Mini Extender blk Ethernet

Dodatna zmogljivost pri moči napajanja naprave, skupaj z multimedijskim povezovanjem, omogoča smiselno in priročno storitev za hotelske goste.
MediaHub in PowerHub ponujata vse avdio/video vhode, ki jih vaš gost potrebuje za uživanje v lastni vsebini, ki se na sobnem TV spre-jemniku lahko predvaja iz KATEREKOLI naprave. Ob enem pa nudita tudi lahko dostopne vtičnice, ki omogočajo polnjenje mobilnih na-prav.

ChargeTime

ChargeTime™

Chargetime plugged in hand

ChargeTime je atraktivna, minimalistično oblikovana alarmna ura z USB priklopom za polnjenje. Majhna oblika alarmne ure ChargeTime na nočni omarici omogoča dovolj prostora za osebne predmete vašega gosta. Dva USB priključka sta dobro vidna na prednji strani naprave. Gosti bodo priključke takoj prepoznali, še preden bodo začeli vtičnice iskati pod nočno omarico.

Maxi 12

Maxi 12 - Super polnilna postaja

CUBE 03

Maxi 12 - Super polnilna postaja

 • Shranjuje in polni 12 x polnilna baterija
 • Zaščita v primeru kratkega stika in pred prekomernim polnjenjem
 • Pleteni kabli
 • Polni dve napravi istočasni

Idealno za:

 • Hotelske recepcije
 • Konferenčne dvorane
 • Gostilne in kavarne
 • Bare in klube

CUBE 06

CUBE 08
CUBE 0826
CUBE 10

 

 

 

Specifikacije

Velikost polnilne baterije:
85 x 170 x 24 mm

Velikost polnilne enote:
240 x 317 x 180 mm

Velikost oglasnega prostora:
29 x 52 mm

Izhodna moč (polnilne baterije):
2 x 5V/1A

Kapaciteta baterije:
5000mAh / 10000mAh

Certifikati:
CE, RoHS

PowerBank Mini

PowerBank Mini - kombinirana polnilna postaja

powerbank 01

PowerBank Mini - kombinirana polnilna postaja

PowerBank je kombinirana polnilna postaja s šestimi baterijami. Sistem je še posebej primeren za: manjše hotelske recepcije, konferenčne dvorane, gostilne in kavarne, bare in klube. Vsaka baterija ima kapaciteto 5000mAh, kar zadošča za polnjenje dveh telefonov. Obiskovalci lahko telefon polnijo pri sebi in tako še naprej uporabljajo svoj telefon.

powerbank 01 02 slo

powerbank 03 slo
tank kabli

PSE One

PSE One - univerzalna polnilna postaja

chief 01

PSE One - univerzalna polnilna postaja

Inovativna polnilna postaja, ki zagotavlja visoko učinkovito polnjenje vseh tipov prenosnih naprav.

Polnilna postaja je še posebej primerna za:

 • Hotelske sobe
 • Manjše recepcije
 • Konferenčne dvorane
 • Pisarne in skupne prostore
 • Gostilne in kavarne
 • Bare in klube
 • Prodajalne

chief 02

chief 03
tank kabli

Kabli

Kompleti kablov za polnjenje in za avdio in multimedijsko predvajanje

pak chckzip 01 retail connectkit 3

Ponudite svojim gostom ConnectKit. Ti kompleti kablov za povezovanje gostov so oblikovani tako, da vašim gostom ponujajo vse, kar potrebujejo za povezovanje svojih naprav z napravo MediaHub in za polnjenje svojih osebnih naprav preko USB vtičnice.