Potovalni adapterji

Potovalni adapterji so ključnega pomena za mednarodne popotnike. Izbirajte med priključki za točno določene države ali pa med med-narodnimi potovalnimi adapterji z dvojnim USB priključkom za ultimativno funkcijo polnjenja. Idealno za maloprodajo ali promocijo, vsaka naprava ima možnost vdelave zaščitnega znaka vašega objekta.

Mednarodni adapter
Ta skupni adapter je cenovno dostopen način, ki omogoča polnjenje priključ-kov iz 150-tih držav preko enostavnega drsnika. Vključuje vgrajeno prenape-tostno zaščito in 4 glavne tipe priključkov iz naslednjih držav: Evroobmočje, Velika Britanija Avstralija/Kitajska in Amerika. Dvojni USB priklop je odlična funkcija za neposredno polnjenje naprav samo z uporabo USB kabla za polnjenje.

world poweradaptors2 710 468 90

Posamezni adapterji
Ponujamo posamezne adapterje za enajst držav, vsak adapter je primeren za katerikoli tuji priključek, razen za priključke iz Južne Afrike. Ti potovalni adapterji so popolni za nadaljnjo prodajo in imajo omogočeno vdelavo zaščitnega znaka vašega podjetja.

Power Bank
Power Bank je stilski prenosni USB polnilec, namenjen polnjenju mobilnih naprav. Na voljo je v mnogih barvah in ima možnost natisa 1 do 4 zaščitnih znakov vaše blagovne znamke. Tako ga lahko uporabite tudi za promocijo. Zmogljivost polnilca je 2,200mAh in polni tako pametne telefone kot tablične računalnike. Je odličen spremljevalec na potovanju in priljubljeno darilo s strani podjetij.

PowerBank branded WH WH