Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Nova družina zdravstvenih domofonov Y501/Y501-Y

Fanvil, eden izmed vodilnih svetovnih ponudnikov avdio in video domofonov, je predstavil prvo družino zdravstvenih domofonov Y501/Y501-Y, ki temeljijo na SIP protokolu in so posebej zasnovani za domačo oskrbo, domove ostarelih, skupnostno oskrbo starejših in druge nastanitvene kapacitete s podobnimi potrebami.
Družino Y501/Y501-Y tvori skupaj osem modelov, ki se razlikujejo po načinu namestitve, dodatni slušalki in možnostjo Wi-Fi povezave, da bi zadovoljili potrebe različnih uporabnikov.

Estetsko privlačen izgled s srčkom

Družina Y501/Y501-Y uporablja barve za ustvarjanje estetsko privlačnega izdelka, ki je enostaven za prepoznavanje in uporabo pri starejših in pacientih. Antibakterijski gumbi na glavni enoti so snemljivi in tudi prilagodljivi glede na navade in preference uporabnikov. Modeli Y501-Y imajo tri dodatne gumbe na slušalki za lažji dostop do funkcij naprave.

Prenosni brezžični gumbi za klic v sili

Brezžični gumbi*, ki uporabljajo 433MHz radijsko povezavo so kompaktni in lahki, kot takšni so še posebej primeren za starejše in ljudi z omejeno mobilnostjo. Uporabnikom omogočajo, da z enim klikom sprožijo klic v sili, s čimer ves čas zagotavlja njihovo varnost.
*433MHz brezžični gumb je potrebno kupiti ločeno.

Povezava z varnostnimi napravami

Varnost je vedno na prvem mestu, še posebej v domovih za ostarele, bolnišnicah in podobnih ustanovah. Z vgrajenim kratkostičnim vhodnim in izhodnim vmesnikom, modeli Y501/Y501-Y podpira integracijo z drugimi napravami, kot so gumbi za nujne primere, senzorji in alarmne sirene, kar zagotavlja dodatno varnost za uporabnike.

Dvopasovni Wi-Fi za brezžično povezljivost

Za razliko od klasičnih naprav, ki za svoje delovanje potrebujejo žični priklop, modeli Y501W/Y501W-E/Y501W-Y/Y501W-Y-E podpirajo 2,4GHz in 5GHz Wi-Fi povezljivost, kar je idealno za preprosto implementacijo v marsikateri ustanovi.

EnglishCroatia