Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Vstopite v svet poslovne učinkovitosti

Razvoj informacijskih tehnologij je podjetjem vseh velikosti omogočil revolucionarne spremembe v načinu izmenjevanja informacij in idej. Obenem je poplava podatkov v obliki elektronske in govorne pošte, sporočil in telefonskih klicev podjetjem prinesla nove težave kako obvladati vse te informacije. Če tudi vi potrebujete rešitev, ki bo prinesla red v komunikacijski kaos, se obrnite na nas, saj vam lahko pomagamo.

Osredotočeni smo na poenotene komunikacije, tako da so številne naše rešitve zasnovane na odprtih in sprejetih standardih, ki omogočajo preprosto integracijo v aplikacije, ki jih vaši zaposleni uporabljajo vsak dan. Naše rešitve se lahko integrirajo tako učinkovito, da intuitivno delujejo kot sestavni element originalne IT infrastrukture.

Odprte komunikacije na IT osnovi

Z načelom odprtosti znotraj celotnega informacijsko-komunikacijskega ekosistema naše rešitve podpirajo način dela na zahtevo (on-demand). S prilagodljivimi, storitveno orientiranimi IT aplikacijami in arhitekturami učinkovito in uspešno odgovarjamo na spreminjajoče zahteve vašega podjetja.

Udobnost mobilnega omrežja

Ne glede na komunikacijske tehnologije, ki jih uporabljate, vam nudimo preprosto, intuitivno in prikladno povezljivost. To pomeni maksimalen izkoristek prednosti mobilnih omrežij, tako znotraj kot izven brezžičnega omrežja podjetja, ter akustičnih lastnosti in zmogljivosti namiznih naprav. Tako lahko uživate v prednostih mobilnega omrežja s fiksne linije in obratno, v prednostih kot so npr. sinhronizirani imeniki, preprosti uporabniški vmesniki in upravljanje dostopnosti. Končni rezultat so nižji stroški in učinkovitejše komunikacije.

EnglishCroatia