Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Preden se odpoveste svoji dosedanji komunikacijski infrastrukturi, se prepričajte, ali je to res potrebno

Informacijske tehnologije so revolucionirale način izmenjave informacij in idej. Pogosto kljub temu ni preprosto slediti vsem informacijskim tokovom, kaj šele optimizirati poslovne procese znotraj številnih komunikacijskih možnosti, ki jih ponujajo brezžična, fiksna in korporacijska omrežja. Obstaja rešitev: OpenPath podjetja Unify.

Uresničite zares odprto komunikacijsko strategijo

Z našo strokovno pomočjo lahko v svoje podjetje na preprost način integrirate inovativno komunikacijsko okolje. OpenPath vam nudi popolno fleksibilnost pri prehodu na Odprte komunikacije ter predstavlja logično in elegantno transformacijo vašega komunikacijskega okolja s hitrostjo, ki vam najbolj ustreza.

Mogoče že imate jasno predstavo o svojih bodočih komunikacijskih zahtevah, vendar ne veste, kako v trenutnem položaju narediti korak naprej? Preprostega odgovora ni. Prav zato bomo skupaj z vami izdelali strukturirano, enostavno in učinkovito strategijo prehoda na Odprte komunikacije, ki najbolj ustreza vašim zahtevam.

OpenPath ponuja številne jasno določene poti, ki omogočajo preoblikovanje komunikacijskega okolja glede na vaše edinstvene tehnološke zahteve, finančne zmožnosti in poslovne procese:

Optimiziraj

Niste naklonjeni spremeniti svoje komunikacijske strategije, saj ne vidite takojšnjih ekonomskih ali operativnih koristi?

Optimiziraj vam omogoča maksimirati uporabnost in obdržati učinkovitost vašega obstoječega komunikacijskega okolja ter vam pomaga vzeti v obzir bodoče nadgradnje, kjer je to možno.

Izboljšaj

Želite v čim večji meri obdržati vaše trenutno komunikacijsko okolje, vendar obenem izkoristiti inovacije, ki se jim ne morete upreti?

Izboljšaj vam omogoča integracijo dodatnih funkcionalnosti, kot so npr. dostopnost, mobilnost in SIP-komunikacije, v vaše obstoječe okolje, kar vam da pravo, neposredno korist.

Preoblikuj

Ste pripravljeni za prehod na rešitve Odprtih komunikacij in takojšnje prednosti, ki jih s tem pridobite? Preoblikuj revolucionira vaše komunikacijsko okolje z najsodobnejšimi tehnologijami in predstavlja prilagodljivo rešitev, ki vam pomaga doseči dolgoročne poslovne cilje in prednost pred tekmeci.

EnglishCroatia