Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Uvajanje poenotenih komunikacij je lahko hitro in preprosto

xpressions_1

 

 

OpenScape Xpressions je skupek rešitev za poenoteno komuniciranje, zasnovanih za organizacije, ki potrebujejo samostojen polno funkcionalen sistem. OpenScape Xpressions se zlahka poveže z obstoječim IT okoljem in telefonsko centralo. Sistem vključuje naslednje funkcije: govorna pošta, poenoteno sporočanje, neposredno sporočanje, dostopnost ter govorne in video spletne konference.

 

xpressions_2S sistemom OpenScape Xpressions se boste preprosto soočili s problematiko razdrobljenih komunikacij in komunikacijsko preobremenitvijo. Odvečna komunikacija ovira zaposlene pri njihovih primarnih nalogah, upočasnjuje delo skupin in ohranja stroške poslovnih komunikacij visoke. OpenScape Xpressions odpravlja preobremenitve s pomočjo poenotenih komunikacij ter usklajuje zaposlene in informacije za hitrejše delovanje in sprejemanje odločitev. Rezultati so izboljšana učinkovitost vaših zaposlenih, racionalizacija komunikacijskih postopkov in zmanjšanje stroškov.

Vgrajena funkcionalnost avdio in video spletnih konferenc vam bo pomagala zmanjšati naraščajoče stroške potovanj. Možnost učinkovitega dela od doma dodatno zmanjšuje stroške prostora in energije. Sistem zagotavlja boljšo odzivnost na zahteve strank, s pomočjo dostopnosti boste imeli vpogled v dosegljivost sodelavcev, le z nekaj kliki pa boste lahko sprožili avdio ali video spletno konferenco in takoj odgovorili na nujne zahteve.

 

 

 

Ključne prednosti

Odprt sistem – OpenScape Xpressions se lahko poveže s katero koli telefonsko centralo in ne zahteva nobene spremembe na vašem obstoječem sistemu telefonije in IT infrastrukture. Brezhibno se povezuje z najbolj priljubljenimi e-poštnimi sistemi in sistemi za skupinsko delo.

Popoln sistem – Xpressions ponuja vse funkcije, ki jih potrebujete. Govorna pošta, faks strežnik, računalniško podprta telefonija, neposredno sporočanje, dostopnost, glasovne konference, spletne konference in številne druge funkcije za podporo mobilnosti zaposlenih in povečanje produktivnosti.

Prilagodljiv sistem – Podjetja lahko izbirajo funkcionalnosti, ki ustrezajo potrebam njihovega poslovanja, ne da bi kupili celoten nabor zmogljivosti.

xpressions_3web_assistantxpressions_4

EnglishCroatia