Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Rešitve za video sodelovanje, ki so enostavne za uporabo in primerne za sestanke vseh velikosti

{tab=Pregled}
Video bo do leta 2016 prednostno orodje za poslovno komunikacijo. Ali ste pripravljeni?

Prostor za konference je središče skupinskega sodelovanja. S Polycom RealPresence Room rešitvami lahko izven prostorov za konference povečate produktivnost in učinkovitost sestankov iz oči v oči. S pritiskom na gumb.

Inteligentna programska oprema in prilagodljiva oblika Polycom RealPresence Room rešitev vsakič zagotavljajo izjemno realno virtualno izkušnjo sestanka…za oddaljene udeležence in udeležence na kraju samem.

Družina izdelkov Polycom RealPresence Room vključuje:

  • Revolucionarna enostavnost uporabe, vključno z možnostmi vmesnika na dotik in edinstveno SmartPairing™ tehnologijo, ki omogoča enostavno uporabo vašega lastnega Apple iPad tabličnega računalnika za začetek in upravljanje video klicev.
  • Visoko zmogljiva tehnologija, ki zmanjšuje stroške širokopasovnega omrežja in zagotavlja realistične izkušnje sodelovanja
  • Prilagodljive in razširljive možnosti, ki vam v prihodnjih letih pomagajo izkoristiti največ iz vašega sistema

{tab=Tehnične prednosti}
Kot IT direktor ste odgovorni za zagotavljanje učinkovitih rešitev za ekipno sodelovanje. Vaše ekipa je lahko globalna in je verjetno sestavljena iz na tisoče zaposlenih…le-ti delajo oddaljeno od vas, v prostorih ali na poti.

Kako lahko zagotovite zmožnost video sodelovanja ljudem v tako različnih lokacijah in okoljih?

Polycom RealPresence Room rešitve odpravljajo ovire, ki jih predstavljata čas in oddaljenost tako, da razkropljene ekipe poveže preko HD videa, avdia in s souporabo vsebin. Tehnologija, ki varčuje s porabo pasovne širine skupaj z IT-prijaznim upravljanjem ter protokoli varnosti in interoperabilnosti, zagotavlja izjemno realistično izkušnjo sodelovanja, ki ustreza potrebam skrbnikov, upravljavcev in uporabnikov.

  • Napredne video tehnologije kot so Polycom Constant Clarity in H.264 High Profile, vam omogočajo, da pridobite izkušnje, ki zagotavljajo najvišjo kakovost in ob tem porabijo do 50% manj pasovne širine kot druge alternativne rešitve.
  • Kakovost videa in vsebine z ločljivostjo do 1080p60 pripelje video sodelovanje do novega nivoja realnosti.
  • Interoperabilnost skupaj z vodilnimi poenotenimi komunikacijskimi rešitvami zagotavlja delovanje naših rešitev z že obstoječimi sistemi in tako zavaruje vaše investicije čez čas.

{tab=Prednosti za uporabnika}
Osredotočite se na pogovor v vašem video sestanku brez da bi vas motila tehnologija. Ne glede na to, če ste vodja globalnega sestanka zaposlenih, zdravnik, ki se posvetuje z oddaljenim pacientom ali profesor, ki predava na seminarju – Polycom RealPresence Room rešitve zagotavljajo video in avdio, ki je tako realističen, da se oddaljeni udeleženci pogosto počutijo kot da so v istem prostoru.

  • Revolucionarna enostavnost uporabe, ki naredi video konferenco tako enostavno kot telefonski klic
  • SmartPairing™ spremeni Apple iPad v zmogljivo napravo za upravljanje RealPresence Room rešitev, ki omogoča enostavno klicanje in upravljanje prostora
  • HD avdio in video pomaga udeležencem, da slišijo vsako besedo in vidijo vsak izraz
  • Inteligentna oblika poenostavlja souporabo HD vsebin z vsemi udeleženci in jim pomaga sprejeti odločitve hitreje in voditi sestanke bolj učinkovito.

{/tabs}

 group series tb 1  

RealPresence Group Series

Revolucionarna kakovost in izkušnje uporabnika za visko produktivna skupinska sodelovanja; na voljo v več konfiguracijah, ki ustrezajo potrebam kakršnekoli organizacije 

 realpresence group convene tb com 188x132 enus  

RealPresence Group Convene

Zmogljiva video sodelovanja oblikovana za manjše skupine, skupinske prostore in za osebna delovna mesta

 group series media center tb 188x132 com  

Pripravljene RealPresence rešitve

“Vse-v-enem” rešitve, ki vključujejo vse, kar potrebujete za konference v visoki ločljivosti.

 hdx series tb 1  

HDX Series

Popolna zbirka skupinskih video sistemov

EnglishCroatia