Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Polycom + Microsoft Lync 2013
Polycom ponuja najbolj obširen portfelj telefonskih rešitev, prilagojenih za Microsoft Lync 2013

{tab=Pregled}
Stranke, ki iščejo Lync telefone, se obrnejo na Polycom, ko si želijo najvišjo avdio kakovost, inovativne funkcije in najbolj obširno izbiro Lync telefonov in konferenčnih telefonov, ki so na voljo.

Polycom namizni telefoni za Microsoft Lync

Z bogato avdio kakovostjo in aplikacijami, ki povečujejo produktivnost, boste komunicirali bolj jasno in učinkovito kot kdajkoli prej.

Konferenčni telefoni in telefoni z zvočnikom za Microsoft Lync

Polycom je vodilni v industriji avdio konferenčnih rešitev. Polycom, v primerjavi z drugimi prodajalci, zagotavlja najbolj Microsoft Lync usposobljene konferenčne telefone in telefone z zvočnikom.

Vgrajen avdio

Polycom vgrajene avdio rešitve zagotavljajo visoko delovanje avdio konferenc za skoraj vsak tip prostora. Uživajte v izjemni avdio kakovosti z Microsoft Lync v konferenčnih prostorih in sejnih sobah, v največjih centrih za izobraževanje in v učilnicah vseh velikosti.

{tab=Izdelki}

Microsoft Lync prilagojeni telefoni s kristalno jasnim Polycom HD zvokom

 • Polycom avdio je tako visoko kakovosten, da se pogovor sliši tako, kot da se pogovarjate v istem prostoru, ne glede na to, če uporabljate telefonsko slušalko, prostoročni telefon z zvočnikom ali pa priključene slušalke. Polycom avdio rešitve vam omogočajo, da ste povezani in produktivni v sejni sobi, na namizju ali kjerkoli vmes.
 • Obširna interoperabilnost, ki zagotavlja enostavno integracijo z vašim obstoječim komunikacijskim sistemom – vključno z Microsoft Lync
 • Legendarna kakovost zvoka za jasno komunikacijo in razumevanje
 • Enostaven za uporabo, od recepcije do pisarne izvršnega odbora in kjerkoli vmes

Tehnične specifikacije

Kot IT direktor, morate zagotoviti, da vaši Lync telefoni ustrezajo različnim potrebam končnih uporabnikov. Namestitev, upravljanje in podpora vaših Lync telefonov mora biti enostavna. Polycom telefoni medoperirajo z najširšo paleto platform za poenoteno komunikacijo, tako da lahko z lahkoto dodate vaše telefonske investicije v vaše avdio in video Lync UC usposobljeno okolje. S Polycom pridobite:

 • najširšo izbiro Microsoft Lync 2013 in Microsoft Lync 2010 usposobljenih telefonov od kateregakoli prodajalca
 • UltimateHD izkušnjo, ki podpira avdio visoke ločljivosti
 • enostaven in intuitiven uporabniški vmesnik, ki zmanjša stalne stroške IT podpore
 • izbiro video telefonov, združljivih s SIP, H.323 in Microsoft Lync video (telefoni serije VVX z izbirno VVX kamero)
 • odprto platformsko aplikacijo (App-ready) z API orodjem (pri serijskih VVX in SoundPoint telefonih)
 • telefone, ki so optimizirani za Microsoft Lync (telefoni serije CX)

Prednosti za uporabnika

Polycom namizni telefoni ustvarjajo enostavno sodelovanje. Pomagajo vam, da se osredotočite na posamezno nalogo namesto na tehnologijo. Z njihovimi vmesniki, ki so enostavni za uporabo, z bogato avdio kakovostjo in aplikacijami, ki povečujejo produktivnost, boste komunicirali bolj jasno in učinkovito.

Prednosti za vas:

 • vedno vklopljene, vedno dosegljive avdio komunikacije, ki jih pridobite s telefonom, brez da bi kadarkoli čakali na vklop vašega PC računalnika in brez potrebe za preverjanje vaših avdio nastavitev
 • intuitivni vmesniki, enostavni za uporabo in integrirani z vašim potekom dela, ki vključuje Microsoft
 • premium avdio kakovost za realistične avdio komunikacije
 vvx600 lg a  

VVX 600

Polycom VVX 600 je vodilni premium telefon v industriji, primeren za manjše in srednje velike organizacije – je napreden, razširljiv poslovni medijski telefon, ki je oblikovan z namenom, da poveča sodelovanje in osebno produktivnost. Usposobljeni za Microsoft Lync 2013 in Microsoft Lync 2010.

 vvx 500 lg a  

VVX 500

Polycom VVX 500 je zelo zmogljiv, razširljiv poslovni telefon z uporabniškim vmesnikom, ki vključuje zaslonom na dotik. Oblikovan za današnje zelo zaposlene direktorje in strokovne delavce. Usposobljeni za Microsoft Lync 2013 in Microsoft Lync 2010.

 vvx 400 lg a  

VVX 400 in 410

VVX 400/410 so barvni poslovni medijski telefoni srednjega ranga, ki zagotavljajo kristalno jasno komunikacijo, primerni za današnje pisarniške delavce in za osebje, ki sprejema klice. Usposobljeni za Microsoft Lync 2013 in Microsoft Lync 2010.

 vvx 300 lg a  

VVX 300 in 310

VVX 300/310 so zmogljivi poslovni medijski telefoni osnovnega ranga, ki zagotavljajo kristalno jasno komunikacijo, primerni za današnje pisarniške delavce, ki sprejemajo manjše in do srednje veliko število klicev. Usposobljeni za Microsoft Lync 2013 in Microsoft Lync 2010.

 vvx camera lg a  

VVX kamera

Polycom VVX kamera je dodatek v obliki video kamere visoke ločljivosti, ki je oblikovana za dopolnitev Polycom VVX 600 ali VVX 500 namiznih telefonov. Oddajte video klice v vaš RealPresence, ki vključuje Virtual Meeting Rooms, brez da bi bili primorani čakati zagon vašega prenosnega ali PC računalnika.

 vvx color expansion module lg a  

VVX barvni razširitveni modul

VVX razširitveni modul za VVX 600/500/400/300 omogoča napredne zmogljivosti upravljanja s klici v živobarvni vizualni izkušnji, ki poenostavlja nadzorovanje večjega števila stikov in njihovega Lync stanja prisotnosti

 vvx expansion module lg a  

VVX razširitveni modul

VVX razširitveni modul omogoča napredne zmogljivosti upravljanja s klici v enostavni vizualni izkušnji, ki poenostavlja nadzorovanje večjega števila stikov in/ali upravljanje z večjim številom sočasnih klicev.

 cx600 lg a  

CX600 namizni telefon

Prevladujoč IP namizni telefon s Polycom HD Voice preko uporabe telefonske slušalke, telefona z zvočnikom ali preko priključnega mesta za slušalke. Vsebuje popolnoma vgrajen Microsoft Lync Phone Edition odjemalec. Optimiziran za Microsoft Lync 2013 in Microsoft Lync 2010.

 cx500 lg a  

CX500 namizni telefon

Ta telefon je idealen za skupna območja, kot so hodniki, prostori za odmor ali avle. Vsebuje popolnoma vgrajen Microsoft Lync Phone Edition odjemalec. Polycom HD Voice. Optimiziran za Microsoft Lync 2013 in Microsoft Lync 2010.

 cx300 lg a  

CX300 R2 namizni telefon

Ta USB namizni telefon je oblikovan za Microsoft Lync okolja in vsebuje “vklopi in predvajaj” enostavnost uporabe, dvovrstični enobarvni zaslon, telefonsko tipkovnico in širokopasovni visoko kakovostni avdio in ima podjetjem primeren izgled in občutek. Optimiziran za Microsoft Lync 2013 in Microsoft Lync 2010.

{/tabs}

EnglishCroatia