Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

V današnjem poslovnem svetu predstavljajo videokonference korak naprej. Videokonferenčni sistemi Polycom omogočajo preprosto integracijo v druge sisteme in sisteme poenotenih komunikacij. Sistemi zagotaljajo podporo SIP protokola in omogočajo visokoločljivostni video prave HD kakovosti. Povezava z drugimi sistemi iz naše ponudbe integrira HD video, namizni PC video, govor in dostopnost v edinstveno, zmogljivo komunikacijsko okolje. Polycom videokonferenčne rešitve delujejo kot integralni sestavni del poenotenih komunikacij podjetja in predstavlja velik potencial za izboljšanje sodelovanja ob zmanjšanju potnih stroškov in pripadajoče emisije CO2.

High-Definition ali HD je kratica, ki se nanaša na video visoke ločljivosti 1280 x 720 točk pri hitrosti 30 sličic na sekundo. V HD načinu so udeleženci prikazani v pravi velikosti, kar izboljša občutek, da se vsi nahajajo na skupnem sestanku, ne glede na to, kje dejansko so. Poleg HD videa so naši PUC krmilniki za konferenčne telefone in mikrofone sposobni predvajati in snemati visokokakovosten HD avdio brez pojavljanja efekta odmeva. Slišali boste kristalno čist zvok, ki bo še poglobil občutek prisotnosti.

Mnoga podjetja imajo uslužbence na različnih lokacijah po celem svetu, kar predstavlja številne izzive za uspešno sodelovanje in posledično tudi produktivnost. Trenutno so avdio konferenčni klici, elektronska pošta in pogosta poslovna potovanja glavni načini interakcije. Z večanjem okoljevarstvene osveščenosti so se pojavile zahteve za podjetja, naj zmanjšajo svoj obremenilen vpliv na okolje. Tudi stranke se vse bolj zanimajo, kako ekološko osveščeno je podjetje pri svojem vsakodnevnem delovanju in poslovnih procesih. To ni več samo okoljevarstveno vprašanje, ampak tudi ekonomsko, saj je bilo številnim podjetjem naročeno, da morajo zmanjšati obseg poslovnih potovanj za 20 in več odstotkov z namenom zmanjšanja stroškov. Poleg tega so zaradi globalne konkurence in potrebe po vse hitrejših odločitvah tradicionalne metode sodelovanja postale nezadostne. Videokonferenčni sistemi Polycom predstavljajio razumno rešitev.

Polycom HDX 6000

Polycom HDX 7000

Polycom HDX 8000

EnglishCroatia