Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Domofoni – IP, telefonski in GSM

Univerzalni analogni in GSM ter IP video-domofoni za podjetja, stanovanjske hiše in druge objekte. Distribuiramo in zastopamo celotno paleto Alphatech domofonskih sistemov.

Domofoni imajo različne zasnove in oblike ter različno število pozivnih tipk. Lahko so sestavljivi-modularni ali kompaktni-nesestavljivi. IP domofoni imajo lahko vgrajeno kvalitetno barvno kamero. Vsi domofoni nudijo obilico nastavitvenih funkcij in se ponašajo z zelo dobrimi akustičnimi lastnostmi.

Večina IP in analognih telefonskih domofonov je namenjenih povezavi v IP in analogna telefonska omrežja ali povezavi z IP in klasičnimi telefonskimi sistemi vseh znanih proizvajalcev.

Zajamčena varnost

Vrhunski domofoni za zasebno ali poslovno uporabo.

alphatec-home

Rešitve, ki jim lahko zaupate

Alphatech Technologies s sedežem v Pragi na Češkem, je vodilni evropski razvijalec in proizvajalec domofonskih sistemov. Izdelkom podjetja Aphatech zaupajo vodilni proizvajalci dvigal, že vrsto let pa jih vgrajujejo tudi mnogi telekomunikacijski operaterji.

Domofoni

V kompletu z odlično storitvijo

Analogni domofoni

Ti domofoni so namenjeni za priklop na navadno analogno telefonsko linijo. Kot notranja domofonska enota se uporablja telefonski aparat.

IP domofoni Alphatec

Univerzalni IP domofoni v različnih izvedbah z ali brez vgrajenih kamer.

Domofoni IP Bold

IP domofoni, ki so narejeni na osnovi oblikovno dovršenega nadometnega ohišja.

GSM domofoni

GSM domofon ob vse nižjih stroških GSM naročniških razmerij predstavlja zanimiva alternativo klasičnim domofonskim sistemom. Vse kar potrebujemo za delovanje je SIM kartica poljubnega operaterja in napajanje. Zunanja GSM antena je domofonu priložena.

zakaj izbrati nas

Bodite resni. Kupite opremo z vrhunskimi storitvami.

 • icon-time-warranty

  Garancija

  Garancija za vso opremo in storitve.
 • icon-house

  Montaža na terenu

  Opremo namestimo, konfiguriramo in šolamo uporabnike.
 • icon-house

  Jamstvo najboljše cene

  Če najdete isto opremo po nižji ceni vam bomo ceno izenačili.
EnglishCroatia