Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

PSE d.o.o.

Naslov

Rakuševa 22
1000 Ljubljana
Slovenija

Telefon: +386 (1) 5466 500
Faks: +386 (1) 5466 508
Spletna stran: http://www.pse.si


Davčna številka: 17115647
Matična številka: 2252473

 

O podjetju

Smo vodilni sistemski integratorji na področju govornih in podatkovnih komunikacij.
Naši ljudje imajo željo, predanost, spretnosti in znanje, s pomočjo katerih ustvarjajo širok spekter sodobnih rešitev.
Naša vizija komunikacij bodočnosti povezuje komunikacije znotraj mobilnih, stacionarnih in korporacijskih omrežij. Z uporabo bogatih, intuitivnih vsebin so naše rešitve enostavne za uporabo in predstavljajo nov mejnik v načinu izmenjave informacij. Končni rezultat je sistem poenotenih komunikacij, ki v poslovanje naših strank prinaša veliko dodano vrednost.
Podjetjem ponujamo kompleten spekter rešitev, ki vključujejo vse od povezovanja kompleksnih omrežij in IT okolij, do vsakdanjih komunikacijskih procesov. Ponujamo inovativne, varne in prilagodljive rešitve, ki poenotijo komunikacijske procese ne glede na tip in velikost podjetij.

 

Kako delamo in kaj nam je pomembno

Prepričani smo, da lahko rešimo vsak izziv. Smo fleksibilni in iznajdljivi zato vedno najdemo rešitev, ki je po meri stranke. Ne kompliciramo. Z vztrajnostjo in inovacijami obvladujemo še tako kritične situacije.

Pri nas je znanje na prvem mestu. Smo eksperti z bogatim strokovnim znanjem in dolgoletnimi izkušnjami ter nenehno željo po učenju.

Zanima nas dolgoročno sodelovanje. Zato je tako pri strankah, kot tudi dobaviteljih in sodelavcih fair- play na prvem mestu. Na nas se lahko zanesejo na besedo saj se zavzemamo za usklajenost prodaje in tehnike ter ne sadimo rožic.

Verjamemo, da je hitrost izjemnega pomena. Zato smo vedno dosegljivi, v nizkem štartu, pripravljeni na hiter odziv.

Vse to dosegamo s timskim delom. Med nami vlada kolektivni duh. Pozitivno pristopamo drug do drugega ter smo vedno pripravljeni pomagati sodelavcu. Imamo odprto komunikacijo in trdne medosebne vezi.

Svoboda pri delu nam veliko pomeni. Nalog se lotevamo odgovorno. Cenimo samostojnost, samoiniciativnost in učinkovitost.

Lokacija

EnglishCroatia