Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Okrepite skupna prizadevanja in močno izboljšajte poslovno uspešnost.

Neizkoriščena sredstva so ena izmed najbolj iskanih postavk, v katerem koli strateškem načrtu. Kaj v vašem podjetju se se lahko pretvori v motor rasti, konkurenčno prednost in ima za rezultat večjo dobičkonosnost? Prišel je čas, da ponovno ocenite vir, ki je bil dolgo spregledan –  SKUPINSKO DELO.
 
Zakaj se je potrebno osredotočiti na skupinsko delo  v tem trenutku?
 
Narava dela in skupinsko sodelovanje so se v zadnjih letih bistveno spremenili.
 
Nove delovne skupine so navidezne, mobilne, porazdeljene in socialne, hkrati na delovno mesto prinašamo lastno opremo. Širjenje različnih načinov komunikacije je zapleteno in razdrobljeno. Namesto spodbude pogosto predstavlja oviro za produktivnost in sodelovanje.
 
Poudarek mora biti na uporabniku, na zagotavljanju preproste uporabe, mobilnosti, produktivnosti in skupinskega dela. Potujočemu delavcu, ki se zaveda, da je delo nekaj, kar je potrebno narediti, in ne le kraj kamor se hodi, je potrebno omogočiti, da je učinkovitejši.
 
amplifyTEAMS (ojačanje skupin) je vizija podjetja Unify, da zagotovi popolnoma integrirane rešitve, ki sinhronizirajo tehnologijo in usklajujejo uporabniško izkušnjo. Takšne komunikacije postajajo prepletene s poslovanjem podjetja in krepijo vlogo zaposlenih in skupinskega dela.

amplifyTEAMS – Takoj!

Ali potrebujete dostopne rešitve, ki prinašajo hitre koristi vsem zaposlenim, istočasno pa zagotavljajo dolgoročn visok donos naložbe. Unify je ustvaril rešitve,ki se ponašajo z nizkim tveganjem in istočasno prinašajo hitre rezultate.

EnglishCroatia