Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Hitrost, s katero se vse spreminja, je neizprosna. Povpraševanje po komunikacijskih okoljih, ki  omogočajo več za nižjo ceno, je vsak dan večje. Učinkovito nadzorovanje težav zahteva vedno več različnih znanj, obremenjuje dragocene vire in vsebuje znatna tveganja. PSE poslovne komunikacije omogoča podjetjem, da se osredotočijo na bistvo svojega poslovanja, nadzorujejo tveganja in na podlagi izkušenj in vpeljanih procesov kontinuirano uresničujejo tehnološke izboljšave.

V sodelovanju z vami ustvarimo strateški komunikacijski načrt, katerega namen je doseganje vaših ključnih poslovnih ciljev. Načrt lahko vključuje tudi možnost, da vaše komunikacijske zahteve zagotovimo kot upravljano storitev (managed service). Karkoli potrebujete; poenotene komunikacije, mobilnost, IT telefonijo – gostimo, upravljamo, nadzorujemo in optimiziramo lahko vse elemente, potrebne za zagotovitev teh storitev.

Obvladovanje stroškov

Učinkovito reševanje težav obremenjuje dragocene vire. Naše rešitve za upravljanje storitev vam omogočajo, da se osredotočite na bistvo svojega poslovanja, medtem ko mi skrbimo za komunikacijsko infrastrukturo, kar vam prihrani neposredne stroške in naredi stroške uporabe bolj transparentne. Naša ponudba storitev prinaša odlične rezultate in zniža s komunikacijami povezane obratovalne stroške za do 35%!

Vrhunske storitve – vedno na voljo

Z uporabo enakih orodij in postopkov kot jih uporabljajo vaši partnerji po svetu lahko močno izboljšate produktivnost. Naše rešitve vam omogočajo konsistentno uporabo katerihkoli naših storitev, na vsaki ravni. Dobite jasen vpogled v učinkovitost storitev, pospešite razreševanje problemov in izboljšate produktivnost sodelovanja s partnerji.

Preprosta pot k boljšim komunikacijam

Naše rešitve za upravljanje storitev vam olajšajo prehod na novejše in boljše komunikacijske tehnologije, kadarkoli to potrebujete. Nadgradnja je tako preprostejša, kot če bi spremembe realizirali sami. Ponujamo storitve, ki vam olajšajo prehod na poenotene komunikacije. Enostavna integracija omogoči nove načine poslovanja, ki olajšajo sodelovanje in povečajo produktivnost.
Naš doprinos k vašim komunikacijam je izjemno fleksibilen. Lahko se odločite za svetovalni pristop ali za serijo upravljanih storitev. Do rešitev lahko dostopate na način, ki je najbolj primeren za vaše poslovanje.

EnglishCroatia