Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Dovršeno alarmiranje, lokacijske storitve in sporočila

S pomočjo odprtega vmesnika za alarmiranje, sporočanje in lokacijske storitve je mogoče eno- in večcelične DECT sisteme Gigaset povezati z alarmnimi in sporočilnimi strežniki. Gigaset DECT tako podpira sprejemanje besedilnih sporočil in opravljanje klicev v sili. Podatke o lokaciji je mogoče uporabljati tudi centralizirano za nadzor osamljenih delovnih mest, kjer je potrebno zagotavljati višjo stopnjo varnosti. Takšen sistem povečuje varnost zaposlenih in optimizira časovno kritične poteke dela s hitrim posredovanjem statusov alarmov in drugih informacij osebju. Pri razvoju sistema je Gigaset tesno sodeloval s strokovnjaki podjetja tetronik GmbH, ki so vodilni na področju alarmnih strežnikov. DECT sistemi N670 IP PRO in N870 IP PRO so tako popolnoma združljivi z alarmnimi strežniki DAKS podjetja tetronik GmbH in so pripravljeni za uporabo v klinikah, zdravstvu, domovih za ostarele in v najzahtevnejših industrijskih okoljih.

Sodobne komunikacijske rešitve DECT ustvarjajo maksimalno svobodo gibanja v zahtevnih delovnih okoljih. Gigaset z N670 IP PRO in N870 IP PRO ponuja prilagodljivo rešitev ne glede na velikost podjetja saj je možno sistem nadgrajevati od 20 vse do 20.000 slušalk. Povezava z alarmnim strežnikom zagotavlja DECT telefonom izjemno dodano vrednost, saj alarmi in sporočila dosežejo zaposlene, kjer koli že so – v bolnišnični sobi s pacientom, v tovarni za strojem ali na viličarju v skladišču. Zahvaljujoč večceličnem delovanju lahko uporabniki berejo in odgovarjajo na sporočila kjer koli na področju ustanove z ikonami, barvami, zvočnimi signali ali podrobnimi navodili, kako nadaljevati. V nujnih primerih lahko signalizacija poteka celo med aktivnimi telefonskimi klici.

En sistem – več rešitev. DAKS-Pro ponuja široko paleto funkcij, ki olajšajo in optimizirajo poslovne procese in postopke opozarjanja v kombinaciji s klici v sili in varnostnimi incidenti ter izboljšajo krizno komunikacijo.

DAKS-Pro zanesljivo avtomatizira in optimizira vsako poslovno kritično komunikacijo, zlasti v nujnih in kriznih situacijah in v skoraj vseh panogah. S svojo vrhunsko prilagodljivostjo in vsestranskostjo komunikacijskih strategij, DAKS-Pro v kombinaciji z Gigaset Pro DECT sistemom, zagotavlja največjo stopnjo prilagodljivosti, dosegljivosti in dostopnosti za vse bolj mobilne zaposlene. DAKS-Pro poveča učinkovitost in prihrani dragoceni čas in denar.

Uporabniki lahko sprožijo alarm s pomočjo DECT slušalke. V kompleksnih okoljih pa so ponavadi slušalke samo eden od možnih načinov za proženje alarma, v takšnih situacijah so pogosto na voljo tudi alarmni senzorji in gumbi.

Namenske DECT slušalke lahko samodejno prožijo alarmne klice na konfigurirano številko alarmnega strežnika. Za proženje alarmnih klicev na DECT napravah Gigaset so na voljo naslednje možmnosti.

DECT ročka
Ročno izbiranje
Programska tipka
Dolg pritisk na številčnico
Alarmna tipka
Senzor gibanja
Man down senzor
Sunkovito gibanje
Nadzor cikličnega odziva
Potezna vrvica
Gigaset R650H/S650H/SL750H
Gigaset R700H/S700H
Gigaset SL800H
OpenStage M3 Plus

Vse-v-enem rešitev alarmiranja in obveščanja

Poglejte kako Gigaset in DAKS avtomatizirata in optimizirata kritične komunikacijske procese

Uporaba v zdravstvu

V zdravstvenem sektorju so nujni primeri del vsakdanje rutine.

Tudi zato je Gigaset DECT v povezavi z alarmnim strežnikom DAKS – Pro v zdravstvu zelo cenjen, saj je zanesljiv partner tako pri rutinskih opravilih kot v kriznih situacijah. Avtomatizira in pospeši alarmne procese, poenostavi vsakodnevno nego in nudi idealno orodje za preizkušanje kriznih situacij.

Takšen sistem se odlično integrira v obstoječo infrastrukturo in lahko poleg alarmnih in sestrskih klicnih sistemov integrira tudi druge telefone, domofone za vrata in dvigala, požarne alarme in sisteme za upravljanje stavb.

Ker je sistem tako vsestranski, ta rešitev sočasno pokriva številne zahteve zdravstvenega sektorja na stroškovno varčen način.

Primeri uporabe v zdravstvu

Klicanje reanimacijskih ekip

 

V kritičnih situacijah, npr. srčni zastoj, hitro zbere in usmeri reanimacijske ekipe na lokacijo dogodka

Dinamično klicanje kirurških timov

 

Pokličite potrebne zdravnike v skladu s hierarhičnim načrtom in komunicirajte načrt posega.

Povezava s sestrskimi klicnimi sistemi

Usmerite klic iz sestrskega sistema na DECT naprave negovalnega osebja in po potrebi vzpostavite govorno komunikacijo.

Zavarujte ogrožena delovna mesta

 

Posredujte alarmne signale (avtomatične ali ročne) z obvestilom o tipu alarma in lokaciji, npr. na psihiatričnem oddelku ali urgenci

Uporaba v industriji

Ko pride do incidenta v obratu, se vsak nadzorni center takoj sooči z obilico različnih nalog in odgovornosti.

DAKS – Pro učinkovito avtomatizira te vitalne procese alarmiranja in olajša splošno komunikacijo in tako bistveno zmanjša obremenitev zaposlenih, kar prispeva k zmanjšanju napak, povezanih s stresom in povečuje hitrost ukrepanja.

DAKS – Pro obvesti servisne inženirje o okvarah, samodejno sproži alarme, ko posamezen delavec na osamljenih delovnih mestih utrpi nesrečo, pokliče vse službe za nujno pomoč na natančno lokacijo in opozarja druge izpostavljene sodelavce.

Primeri uporabe v industriji

Opozarjanje

V primeru nesreč ali okvar v obratu mobilizirajte ustrezne reševalce in aktivno opozorite prizadete sodelavce.

Info telefon

Nenehno posodobljena sporočila za obveščanje bližnjih prebivalcev o incidentih in sprejetih zaščitnih ukrepih.

Servisna linija

Preprosta uvedba servisnega telefona ali dežurne telefonske pomoči s funkcionalnostjo enostavnega prevzema.

Zavarujte ogrožena delovna mesta

 

Posredujte alarmne signale (avtomatične ali ročne) z obvestilom o tipu alarma in lokaciji, npr. pri čiščenju silosa ali v laboratoriju.

Drugi komunikacijski kanali

V povezavi s takšnim sistemom lahko dodatno poleg Gigaset DECT ročk uporabite tudi druge naprave.

Mobile Client

Pametni telefoni so idealni za integracijo v alarmne procese, saj so splošno sprejeti in imajo širok nabor funkcij. DAKS Mobile Client omogoča integracijo komercialno dostopnih pametnih telefonov v DAKS alarmne in komunikacijske procese.

Telefonski aparati

Govorni klic na telefonsko številko, z govornim obveščanjem in DTMF dvosmerno komunikacijo. Klic je možno opraviti na katerokoli telefonsko številko.

Operatersko delovno mesto

Operaterska delovno mesto z uporabniškim vmesnikom, ki je prilagojen stranki.

Zakaj izbrati izdelke iz naše ponudbe

Naše storitve

Strokovne storitve

Podjetje PSE je vodilni ponudnik profesionalnih CTI rešitev in rešitev poslovnih procesov.

Nepremagljiva podpora

Pozdravili vas bodo prijazni in potrpežljivi IT strokovnjaki, ki vam bodo z veseljem pomagali pri implementaciji.

Pametna naložba

Hitra namestitev in nižji stroški zahvaljujoč višji produktivnosti.

EnglishCroatia