Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Gigaset N670IP PRO
Popolna brezžična komunikacija za majhna in srednje velika podjetja

 

Profesionalni DECT

Zasnovan, da vsem vašim zaposlenim zagotovi varne digitalne brezžične komunikacije.

90% slovenskih podjetij ima do 20 zaposlenih – Gigaset je za ta segment razvil N670 IP PRO . DECT sistem, ki podpira do 20 uporabnikov, ter omogoča osem hkratnih klicev. Bazna postaja je združljiva s številnimi IP telefonskimi centralami in ponudniki storitev iz oblaka ter podpira vse prenosne telefone iz družine Gigaset PRO. Če podjetje širi svoje poslovanje ali potrebuje dodatne skladiščne prostore, potrebuje komunikacijsko rešitev, ki raste skupaj z njim.

Mini večcelični sistem N670IP PRO podpira sočasno delovanje treh baznih postaj. To je očitna prednost pred DECT repeaterji, ki povečujejo doseg, vendar hkrati zmanjšujejo prepustnost sistema. Z dodatno licenčno nadgradnjo pa lahko N670 IP PRO vključite v standardni večcelični sistem N870 IP PRO, ki v največji konfiguraciji podpira do 20.000 uporabnikov.

Varnost

Vsi VoIP klici preko sistema N670 so šifrirani od klicatelja do sprejemnika s pomočjo standardov SRTP/LTS. N870 podpira celo LDAPS, za varen dostop do centralnega imenika.

N670IP PRO

Brezvrvična DECT telefonija za do 20 upoprabnikov

Aplikativna podpora

S pomočjo napredne integracije aplikacij, podatkov in komunikacijskih naprav poskrbite, da bodo vaše ekipe kar najbolj produktivne. S podporo za uaCSTA, XML in xHTML povežite vaše odhodne in dohodne klice s kontaktnimi podatki in aplikacijami po meri, da so ključne informacije takoj na dosegu roke na vsaki napravi.

Svoboda gibanja

Zasnovan za delo s celotno paleto Gigaset DECT profesionalnih prenosnih aparatov s podporo za avtomatično predajo zveze in gostovanje za večnadstropne pisarne, kampuse in razširjene zunanje prostore.

Prilagodljiv in zanesljiv

N670 je zasnovan in preizkušen za delo z vodilnimi ponudniki IP telefonije iz oblaka ali za uporabo z lastno telefonsko centralo. Sistem N670 ima tako funkcije samodejne konfiguracije kot oddaljenega upravljanja, kar omogoča enostavno namestitev in poenostavlja tekoče naloge upravljanja, kot so dodajanje uporabnikov, spreminjanje številk ali spremembe konfiguracije.

Svoboda rasti

N670 IP PRO je idealna rešitev za vstop v svet DECT IP telefonije za majhna in srednje velika podjetja, ki lahko postane del komunikacijske infrastrukture tudi v velikih podjetjih z možnostjo postopne nadgradnje od 10 pa vse do 20.000 prenosnih aparatov. Nova funkcionalnost mini večceličnega DECT sistema omogoča stroškovno učinkovito nadgradnjo pokritosti z DECT signalom, ki je hkrati preprosta za namestitev in administracijo.

EnglishCroatia