Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Komunikacije niso več vprašanje potrebe, temveč obstanka podjetja na trgu

Velika podjetja se soočajo z mnogimi poslovnimi izzivi, od katerih je potreba po temeljiti spremembi trenutno najpomembnejša. Le tako se lahko soočijo z zahtevami vedno bolj globalne ekonomije, napredkov v tehnologiji in inovativnih načinov dela. Z našo strategijo, ki zajema komunikacije in informacijske tehnologije, bo vaše podjetje lahko odgovorilo na vse omenjene izzive in obenem profitiralo od novih načinov poslovanja.

Inovativni – skupaj z nami

Naredite revolucijo v vašem načinu poslovanja in bodite bolj konkurenčni z infrastrukturo, ki bo spodbujala timski duh in inovativnost zaposlenih. Ključ uspeha je učinkovito sodelovanje, ki je kritičnega pomena za poslovne inovacije. Vendar to zahteva boljšo integracijo vašega poslovanja in komunikacijske tehnologije za doseganje boljše povezanosti med sodelavci, skupinami in pisarnami, ne glede na to, kje se nahajajo. Edini način, da lahko to ustvarite, je postavitev Odprtih komunikacijskih rešitev v središče vaših poslovnih procesov.

Spraševali se boste, kako nam to uspe

Uporabljamo rešitve, ki jih lahko preprosto integriramo v standardne aplikacije ali aplikacije prilagojene vašim potrebam, brez potrebe po temeljitih spremembah obstoječe infrastrukture. Z rešitvami Odprtih komunikacij boste izboljšali sodelovanje celotnega podjetja in pospešili poslovne procese. Ne glede na to, kje se vaši uslužbenci nahajajo ali katero napravo uporabljajo, bodo lahko izmenjevali ideje in informacije z enako lahkoto, kot da so vsi v istem prostoru.

Industrijske rešitve

Naše rešitve vključujejo odprto razmišljanje in tehnologije skupaj s širokim znanjem o vertikalnih in horizontalnih rešitvah.
Spodaj so predstavljeni nekateri specialni sektorji, za kate zagotovljamo posebej prilagojene rešitve:

  • Kemija in farmacija. Preoblikujte produktivnost prodajnega kadra. Izboljšajte ključne poslovne procese. Z našimi rešitvami za sektor kemije in farmacije omogočite učinkovito sodelovanje razpršenih timov. Rešitve povzročijo hitrejši dostop na trg, povečanje dobičkov in nove priložnosti za zmanjšanje stroškov.
  • Avtomobilska industrija. Pospešite učinkovitost. Pohitrite procese znotraj vrednostne verige. Ustvarite konkurenčno prednost z našimi rešitvami za avtomobilsko industrijo.
  • Hotelirstvo. Optimizirajte gostinske storitve. Znižajte stroške. Povečajte zadovoljstvo gostov.
  • Zdravstvo. Omogočite hitrejšo, boljšo oskrbo. Izboljšajte udobje in zadovoljstvo pacientov. Optimizirajte ključne procese za doseganje maksimalne zmogljivosti.
  • Letališča. Poenostavite in izboljšajte letališke storitve. Povečajte zadovoljstvo strank. Zvišajte dobičke z našimi rešitvami.
  • Finančne storitve. Povečajte agilnost vašega komunikacijskega okolja. Znižajte stopnjo tveganja. Preoblikujte trgovske, zavarovalniške in bančne dejavnosti z našimi rešitvami.
  • Prireditve. Izboljšajte kakovost storitev, ki jih nudite obiskovalcem. Ustvarite nove vire dobička. Povečajte produktivnost in varnost s popolnoma integriranimi rešitvami za prireditve.
  • Državna uprava. Omogočite bolj agilne in učinkovite storitve. Ponudite več državljanom in podjetjem. Znižajte stroške. Preoblikujte državno upravo z našimi rešitvami.
EnglishCroatia