Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Razveselite svoje goste

Kakovostna slika in enostavno upravljanje

Ustvarite nepozabno izkušnjo za vaše goste. Vrhunski profesionalni televizorji za sobe, zasloni na dotik in rešitve za digitalno obveščanje vam omogočajo izgradnjo popolnega hotelskega večpredstavnostnega sistema. Edinstvene funkcije, kot so Ambilight in CMND vam ponujajo več interaktivnosti, boljši nadzor in dovršeno funkcionalnost.

Prilagojene podrobnosti

Ustvarite trajen vtis s prilagojenim pozdravnim sporočilom s pomočjo sistema CMND in integracijo v hotelski informacijski sistem.

Napredna analitika

Ustvarite ankete o zadovoljstvu gostov ter optimizirajte svojo vsebino in storitve s pomembnimi informacijami o uporabi vašega hotelskega TV sistema.

Izkoristite prednosti

CMND
Ambilight
Aplikacije
Vsebine

Prevzemite nadzor nad zasloni

CMND platforma za upravljanje profesionalnih zaslonov Philipsu vam omogoča, da z lahkoto obvladate in nadzorujete vaše Philips profesionalne zaslone. Ne glede na to, ali gre za en zaslon ali tisoč, lahko vse preprosto upravljajte iz osrednje lokacije. Želite posodobiti, ustvariti, ali naložiti vsebino? Brez težav s CMND & Create. Morate upravljati nastavitve, televizijske kanale ali vgrajeno programsko opremo? Preprosto uporabite CMND & Control. CMND & Check-In ustvarja nepozabno izkušnjo za vaše goste s personalizacijo in povečano učinkovitostjo. Ob vsaki prijavi v sobo avtomatično prilagodite sobni TV. Vse od pozdravnega sporočila, jezika, sporočanja, dostopa do računa in hitre odjave. Vse to na podlagi informacij o gostu.

  • Deluje na vseh profesionalnih zaslonih Philips.
  • Intuitiven uporabniški vmesnik
  • Pritegnite stranke s storitvami v realnem času
  • Znižajte skupne stroške lastništva
  • Rešitev vse v enem
EnglishCroatia