Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Telegärtner

Priznano nemško podjetje Telegärtner je na trgu že več kot 70 let. Specializirani so za komponente strukturiranega ožičenja in koaksialna omrežja. Komponente Telegärtner se odlikujejo po enostavnosti namestitve in vrhunski kakovosti.

Nemška kakovost

Zanesljivo delovanje v najzahtevnejših pogojih.

MFP8

RJ45 montažni vtiči za zaključevanje kablov brez orodja.

Pasivna omrežna oprema

Iz ponudbe podjetja Telegärtner nudimo celoten spekter proizvodov iz programa univerzalnega ožičenja stavb (baker+optika), optičnih instalacij in širokega nabora rešitev koaksialnih povezav. Iz programa univerzalnega ožičenja bi radi posebno izpostavili rešitve za industrijska okolja in posebno zahtevna okolja.

Univerzalno ožičenje

Univerzalno ožičenje za pisarne, računalniške centre in industrijo ( optika + baker )

Poudarek pri DataVoice programu je na komponentah za telefonske in univerzalne podatkovne inštalacije (strukturirano ožičenje), kot so:

  • Podatkovne vtičnice različnih izvedb (modularne ali integrirane) in različnih kategorij ter namenov
  • MFP8-montažni RJ45 cat. 6A vtiči za zaključevanje kablov brez orodja
  • 19″ patch paneli različnih izvedb (modularne ali integrirane) in različnih kategorij ter namenov
  • Patch kabli različnih dolžin, barv in kategorij, merilni kabli…
  • T adapterji za preprosto razširitev priključnih mest za računalnike ali telefonske aparate na univerzalnem ožičenju…

Program DataVoice

Vsebuje prav tako kompletno ponudbo optičnih instalacij od vseh vrst konektorjev,optičnih patch panelov,pigtailov, nosilcev, razbremenilnikov za pisarne, računalniške centre, stanovanjske stavbe in industrijska okolja.

konfigurato za bakrene in optične kable Telegartner
Programsko orodje za konfiguracijo poljubnih podatkovnih povezav glede na kabel in izbrani konektor. Konfigurirate lahko optične in bakrene povezave-tukaj.

Univerzalne koaksialne rešitve ( konektorji, kabli)

Znamka Telegärtner proizvaja tudi zelo širok spekter koaksialnih konektorjev. Izdelke odlikuje visoka kakovost in veliko število izpeljav osnovnih modelov (preko 1500 različnih konektorjev). Družine koaksialnih konektorjev: BNC, TNC, N, UHF, Mini UHF, FME, SMA, SMB/SMC/SMS, SSMB, MCX, MMCX, 1.6/5.6 ,7-16(DIN), HF, terminatorji, koaksialni filtri, koaksialni zaščitni členi, adapterji, razdelilci, atenuatorji…

Poseben program predstavljajo tudi močnostni koaksialni konektorji primerni za mobilne operaterje.

Navedene komponente so dobavljive iz zalog, oziroma s kratkimi dobavnimi roki.

Če imate tehnična vprašanja ali pa vas zanimajo cene, ki so kljub visoki kakovosti in evropskemu poreklu konkurenčne, nas prosimo pokličite in skupaj bomo našli optimalno rešitev.

Programsko orodje za konfiguracijo poljubne koaksialne povezave glede na kabel in uporabljene konektorje lahko zaženete tukaj.

Porazdeljeni antenski sistemi

Pokritost s signalom je ena ključnih zahtev pri uvajanju mobilnih komunikacijskih omrežij. To velja za vse arhitekture, kot so makro, mikro in piko celice. Za doseganje vseh uporabnikov pa je potrebno zagotoviti tudi pokritost znotraj stavb.

EnglishCroatia