Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

LG Pro:Centric najboljši partner za hotelirje z neprekosljivo tehnologijo

Inovativni profesionalni televizorji LG so zasnovani tako, da v popolnosti ustrezajo zahtevam sodobnih hotelov. LG si kot resničen partner panoge že od nekdaj prizadeva dvigniti industrijske standarde in kakovost. V celotnem razponu izdelkov LG še naprej zagotavlja revolucionarne ultra tanke zaslone z izjemno kakovostjo in vrhunsko OLED in IPS tehnologijo, ki postavljajo nove standarde za razkošje in udobje.

OLED tehnologija in dovršeno oblikovanje

Profesionalni televizorji LG so ustvarjeni z inovativno OLED tehnologijo, ki na novo opredeljuje možnosti za oblikovanje zaslona in kakovost slike. Neposredna emisija svetlobe, kar omogočajo OLED zasloni odpravlja osvetlitev ozadja in prinaša izjemno tanke zaslone z bogatejšimi barvami in vrhunsko ostrino slike.

Z uporabo te revolucionarne tehnologije je LG razvil OLED zaslone osupljive oblike, ki so izjemno tanki in ustrezajo vsakemu prostoru.

Izboljšajte profitabilnost svojega hotela

Zmogljiva programska oprema s preprostim grafičnim vmesnikom, ki vam pomaga predstaviti ponudbo in poenostavlja komunikacijo z gosti. Pro:Centric je osnovni gradnik profesionalne družine hotelskih televizorjev, kar zagotavlja popolno funkcionalnost brez dodatnih zunanjih komponent. Uporabite lahko obstoječo infrastrukturo in se izognete dodatnim nepotrebnim stroškom.

Več funkcionalnosti

Velik sistem funkcij zagotavlja, da je sistem primeren za vsakodnevno uporabo v različnih okoljih, vse to z možnostjo preprostega prilagajanja vsebine. Sistem ponuja veliko število osnovnih aplikacij, ki jih lahko hitro prilagodite zahtevam vaših gostov: vreme, zemljevidi, oglasi, osebna sporočila, radio, dostop do računa, TV-vodnik, urnik letov in številne druge funkcije. Z uporabo posebnih funkcij, kot je storitev z enim klikom, lahko ustvarite svojo edinstveno ponudbo, ki vam prinaša dodaten zaslužek. Sistem podpira tudi priljubljene Internetne storitve: Netflix, YouTube in številne druge.

Optimizacija pri vzdrževanju

Rešitev je nepogrešljiva za vzdrževalno osebje. Na daljavo lahko omejite glasnost posameznega televizorja, uredite seznam TV kanalov, blokirate dostop do posameznih vmesnikov in številne druge uporabne funkcije.

Nižji operativni stroški

Zdaj hotelski TV sistem ni samo dodaten strošek, temveč tudi vir dodatnega zaslužka. Goste obveščajte o storitvah v hotelu, predvajajte oglase drugih ponudnikov ali goste seznanjajte z dodatno hotelsko ponudbo. Ker rešitev Pro:Centric nima dodatnih ponavljajočih se licenčnih stroškov to predstavlja še dodatno priložnost za hitro rast vašega podjetja.

Povezava s hotelskim informacijskim sistemom (PMS)

Povezava s hotelskim informacijskim sistemom zagotavlja napredne funkcije kot so pozdravno sporočilo, pošiljanje osebnih sporočil, dostop do računa in podobno.

Ustvarite svojo vsebino

S pomočjo sistema lahko ustvarite in urejate različna informacijska področja, ki vsebujejo do 40 ločenih strani. Dodatno lahko sistem ustvari in oddaja do 20 TV kanalov z lastno vsebino.

Uporaba vgrajenih predlog

Za ustvarjanje lastne vsebine lahko uporabite eno izmed standardnih predlog, po potrebi pa lahko ustvarite tudi popolnoma nove vsebine.

Porazdelitev funkcij po skupinah

Ena izmed pomembnih prednosti sistema je možnost prilagajanja vsebine po posameznih skupinah sob. Skupine lahko tvorite po vrstah sob, skupinah gostov, statusu sob in po drugih dejavnikih.

Večjezični vmesnik

Sistem podpira 39 različnih jezikov, kar bo olajšalo bivanje vašim gostom.

Programska orodja

Večpredstavnostna rešitev vsebuje celoten nabor sodobnih orodij kot so HTML5, Java, CSS in druga. Vse to namenjeno prilagajanju hotelskih televizorjev vašim obiskovalcem.

Univerzalna rešitev

Sistem je mogoče enostavno implementirati v različnih vrstah objektov z različno infrastrukturo. Sistem tako deluje v IP okolju in tudi v okoljih, ki imajo kabelsko (koaksialno) infrastrukturo.

EnglishCroatia