Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Ojačevalci GSM signala GSM repeaterji

GSM ojačevalci 2G, 3G in 4G z vso dodatno opremo, antene za LTE usmerjevalnike ali modeme, MIMO kompleti anten za različne namene. GSM repeaterji so namenjeni zagotavljanju signala znotraj stavb.

Ojačevalci

Ojačevalci za ojačanje GSM signala na različnih frekvenčnih področjih: GSM, 2G, 3G ali 4G.

Antene

Antene za sprejem signalov mobilnih operaterjev.

Storitve

Naše storitve: svetovanje, montaža in podpora.

Dovršeni ojačevalci signala

Ojačevalci

 

V prodajnem programu imamo GSM ojačevalce družine HPC. Ojačevalci se ločijo po moči in frekvenčnem pasu na katerem delujejo. V programu imamo več modelov različnih jakosti in namembnosti. Nudimo tudi različne vrste zunanjih in notranjih anten za priklop na HPC GSM ojačevalce ali druge naprave, ki potrebujejo GSM ali LTE signal.

Po Sloveniji sodelujemo z več partnerji, ki lahko montažo opravijo z manjšimi potnimi stroški in hitrejšimi odzivi. GSM ojačevalci ST so zanesljiva in dobro preizkušena rešitev slabega GSM signala v manjšem podjetju ali domu.

GSM ojačevalci zagotavljajo ojačitev GSM signala na frekvenčnem področju GSM, 2G, 3G ali 4G. Za ojačanje podatkovnih in govornih kanalov je lahko primeren tudi enokanalni ojačevalec-odvisno od vaših želja in situacije na objektu.

Za ojačitev GSM signala za prenos podatkov se lahko uporabi tudi posebna Yagi antena s pripadajočim kablom in konektorjem, s katerim napravo (LTE router) neposredno spojimo z anteno. V zadnjem času routerji podpirajo antenske sisteme MIMO zato je smotrno uporabiti dvojno anteno zlastič če želimo večje hitrosti pri prenosu LTE podatkov. Do podatkov dostopamo preko LAN ali Wi-fi povezave.

Vsi ojačevalni kompleti imajo najpogosteje v osnovi eno zunanjo Yagi in eno notranjo omni GSM anteno. V kompletu so osnovni povezovalni kabli in nosilci GSM anten. Če je zunanji signal zadosten, se pod določenimi pogoji lahko montira na en ojačevalec več notranjih anten.

Kot dodatno opremo za GSM ojačevalce nudimo povezovalne kable različnih dolžin, razcepnike za montažo več notranjih anten na en GSM ojačevalec in različne konektorje in adapterje ter seveda različne vrste anten.

Vrhunske antene

Antene

GSM repeaterje nudimo v zaključenih kompletih z zunanjo in notranjo anteno ter pripadajočimi povezovalnimi kabli (10m med notranjo anteno in ojačevalcem ter 10m med ojačevalcem in zunanjo anteno). Lahko pa dobite rešitev po meri – izbrani GSM repeater serije HPC s kabli in antenami po vaši izbiri. Možna je tudi uporaba že obstoječih zunanjih ali notranjih GSM anten. Pri rešitvah z več notranjimi antenami nudimo tudi potrebne razcepnike in dodatne povezave ter potrebne konektorske adapterje.

V ponudbi imamo več vrst notranjih anten, od standardnih vsesmernih(omni), panelnih do stropnih anten. Vsaka ima svoje specifične sevalne karakteristike s katerimi lahko dosežemo najboljše pokrivanje prostora in optimalno delovanje celotnega sistema. Pri podatkovnih GSM ojačevalcih priporočamo uporabo zunanje Unicum Yagi antene P56 ali šibkejše P30. Različne vrste anten si lahko ogledate tudi tukaj ali pa v naši E-trgovini itshop.si.

Naše storitve

Zakaj izbrati naše rešitve?

Profesionalne storitve

Večletne izkušnje in izšolani partnerji na področju celotne države.

Vrhunska podpora

Prijazni in potrpežljivi telekomunikacijski strokovnjaki, ki vam bodo pomagali od samega začetka.

Pametna naložba

Večletne izkušnje in izšolani partnerji na področju celotne države.

Boljši signal – zadovoljen uporabnik

EnglishCroatia