Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Atos Unify

Skupina Atos Unify je vodilni ponudnik informacijsko-komunikacijskih rešitev. Podjetje prenaša tradicijo glasovne in informacijske odličnosti, od začetka z Werner von Siemensom in izuma el. kazalčnega telegrafa, pred 160 leti.

Podjetje je danes, s svojim pristopom »Poenotenih komunikacij«, vodilno na trgu, saj s svojim pristopom omogoča delovanje skupin znotraj kateregakoli tipa infrastrukture informacijske tehnologije in omogoča izboljšanje produktivnosti preko izkušnje skupnega sodelovanja.

Skupina PSE je tehnološki, prodajni in servisni partner podjetja Atos Unify.

Gigaset

Podjetje Gigaset Communications je vodilni evropski proizvajalec DECT brezvrvičnih telefonskih aparatov, pametnih telefonov in varnostnih sistemov.

V Nemčiji ima vsako drugo gospodinjstvo telefonski aparat znamke Gigaset, v Evropi pa vsako peto.

Skupina PSE je prodajni in servisni partner podjetja Gigaset.

Grandstream

Grandstream Networks, prisoten na tržišču že od leta 2002, je proizvajalec nagrajenih proizvodov za IP glasovno in video telefonijo, rešitev za videokonference, WLAN sistemov in ponudnik proizvodov za video nadzor.

Skupina PSE je tehnološki, prodajni in servisni partner podjetja Grandstream.

Logitech

 

Švicarsko podjetje Logitech je svetovno priznan proizvajalec računalniških perifernih naprav. Logitech, ustanovljen leta 1981 je tekom let postal sinonim za vrhunske periferne komponente. Izdelujejo miške, tipkovnice, igralne pripomočke, spletne kamere, zvočnike, slušalke, avdio naprave in videokonferenčne rešitve.

Skupina PSE je prodajni partner za videokonferenčne rešitve

Triax

TRIAX je vodilni mednarodni proizvajalec inovativnih in zanesljivih rešitev za distribucijo video, avdio in podatkovnih signalov, ki ponuja svoje izdelke v več kot šestdesetih državah. Na voljo so rešitve za vse velikosti in panoge, vključno z zahtevnimi hotelskimi rešitvami in rešitvami za integracije večjega obsega.

Skupina PSE je prodajni in servisni partner podjetja Triax

Vidicode

Inovativni izdelki in rešitve za nadzor in snemanje govornih sporočil Vidicode načrtuje, razvija in proizvaja dovršene telekomunikacijske rešitve za snemanje pogovorov, faks strežnike in profesionalne odzivnike.

Skupina PSE je dolgoletni prodajni partner podjetja Vidicode.

EnglishCroatia