Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

// rešitve //

IKT oprema, storitve
in upravljane storitve

service image

IP telefonske centrale

Vrhunski komunikacijski sistemi, ki vsem uporabnikom zagotavljajo hiter in preprost dostop do govornih in poenotenih komunikacij v realnem času.

  • Preberite več
service image

Poenotene komunikacije

Združite telefonske klice, govorne nabiralnike, konference, faksimilna in e-mail sporočila v eno samo poenoteno komunikacijsko rešitev, ki močno olajša vaše delo.

  • Preberite več
service image

Izdelki za končne uporabnike

Ni pomembno kateri model boste izbrali, vedno lahko zaupate zanesljivosti in uživate prednosti vašega telefona, tablice ali otroške varuške še vrsto let. Na izdelke Gigaset se vsekakor lahko zanesete.

  • Preberite več
service image

Hotelirstvo

Izboljšajte udobje in zadovoljstvo gostov. Optimizirajte hotelske in gostinske storitve. Omogočite hitrejšo in boljšo oskrbo. Optimizirajte ključne procese za doseganje maksimalne učinkovitosti.

  • Preberite več
service image

Komunikatorji za starejše

DECT in GSM-4G komunikatorski obeski za starejše. Omogočajo učinkovito komunikacijo, alarme ob padcih, sledenje in mnoge druge funkcije razvite za starejše osebe, ki živijo samostojno.

  • Preberite več
service image

Ojačevalci GSM signala

GSM ojačevalci 2G, 3G in 4G z vso dodatno opremo, antene za LTE usmerjevalnike ali modeme, MIMO kompleti anten za različne namene. GSM repeaterji so namenjeni zagotavljanju signala znotraj stavb.

  • Preberite več
Hello

//o nas

Poslujemo že več kot
30 let.

Prepričani smo, da lahko rešimo vsak izziv. Smo fleksibilni in iznajdljivi zato vedno najdemo rešitev, ki je po meri stranke. Ne kompliciramo. Z vztrajnostjo in inovacijami obvladujemo še tako kritične situacije.

Hitrost je pomembna

Verjamemo, da je hitrost izjemnega pomena. Zato smo vedno dosegljivi, v nizkem štartu, pripravljeni na hiter odziv.

Timsko delo

Med nami vlada kolektivni duh. Pozitivno pristopamo drug do drugega ter smo vedno pripravljeni pomagati sodelavcu in stranki.

// Stopite v stik //

Zakaj izbrati naše podjetje?

// O nas //

Naša ekipa

Andrej

Magda

Dejan

Željko

Mateja

Robert

Anita

Jože

Tilly

Boštjan

Aleks

EnglishCroatia