Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Profesionalni televizorji

Napredna povezljivost, množica pametnih funkcij in kakovost slike z izjemno visoko ločljivostjo. Najnovejši paket profesionalnih televizorjev Philips vam bo pomagal ustvariti vrhunsko izkušnjo v katerem koli poslovnem sektorju. Z vrhunskimi inovacijami in vrhunskim dizajnom zdaj lažje dosežete svoje cilje.

Ustvarjeni za posel

Vsak Philipsov profesionalni televizor je bil izdelan za posebne potrebe vsakega poslovnega sektorja. Od napredne povezljivosti do industrijsko skladnega oblikovanja boste našli popolno rešitev za svoje potrebe. Javna prizorišča, trgovina na drobno, podjetja, trgovina s hrano in pijačo, zabava, izobraževanje, prevoz, hotelirstvo, gostinstvo in zdravstvo so šele začetek.

Ustvarjeni za rezultate

Povečajte angažiranost, povečajte učinkovitost, uporabite najnovejše inovacije pri svojem poslovanju in sprostite svoj polni potencial z izdelki družin: z B-Line, MediaSuite, PrimeSuite, EasySuite, Studio in Professional Bedside TV. Operacijski sistem Android in nadzorni sistem CMND vam dajeta popolno kontrolo z več načini povezovanja in obveščanja.

B-Line

B-Line

Novi zasloni družine B-Line se brez težav integrirajo v poslovne sisteme za učinkovit nadzor in nudijo pametnejše načine brezžične in neposredne povezave za lažje sestanke.

MediaSuite

MediaSuite

Povezljivost je vse. Ne glede na to, ali imate hotel ali konferenčni center, Philips MediaSuite zasloni vam zagotavljajo vrsto možnosti z vgrajenim Chromecastom in operacijskim sistemom Android. Ti zasloni omogočajo tudi povezljivost s hotelskim informacijskim sistemom in centralizirano upravljanje posebnega hotelskega portala (CMND).

PrimeSuite

PrimeSuite

Ti televizorji so zasnovani za hotelirstvo in zdravstvo in so načrtovani tako, da zagotavljajo popolno ravnovesje med lastnostmi in ceno. Ti televizorji podpirajo LAN povezljivost, IPTV in centralizirano upravljanje.

EasySuite

EasySuite

Profesionalni televizorji za nastanitvene enote z omejenimi sredstvi. Tudi ta televizor podpira intuitivno platformo CMND, ki olajša namestitev in upravljanje zaslonov. Tudi s tem televizorjem lahko naredite vrhunski vtis s prilagodljivo pozdravno stranjo in povečate prihodke z rešitvijo MyChoice. Televizorje hitro konfigurirajte s pomočjo USB kloniranja.

Studio

Studio

Čudovito oblikovana družina televizorjev Studio je vsestransko uporabna za kakršnokoli profesionalno uporabo. Ti elegantni televizorji imajo vgrajen satelitski sprejemnik in so na voljo v HD, FHD in UHD ločljivosti.
EnglishCroatia