Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Telekomunikacijske rešitve

Nagrajene rešitve za IP glasovno in video komunikacijo, podatke ter rešitve za mobilnost

Grandstream Networks, prisoten na tržišču že od leta 2002, je proizvajalec nagrajenih proizvodov za IP glasovno in video telefonijo, rešitev za videokonference in ponudnik proizvodov za video nadzor.

Poslovne konferenčne rešitve

Poslovne konferenčne rešitve

Grandstream je razvil rešitve za izvedbo poslovnih video in avdio konferenc na najvišjem nivoju. Te rešitve so zaradi svoje prilagodljivosti in enostavnega načina namestitve, skupaj z edinstvenimi zmogljivimi funkcijami, primerne za mala in srednja podjetja.
Konferenčni sistemi

IP glasovna telefonija

IP glasovna telefonija

Grandstream ponuja širok nabor IP telefonov. Ponudba vključuje telefone za majhna podjetja, telefone za velika podjetja in brezvrvične telefonske aparate; na voljo so telefonski aparati za vsako vrsto posla in za vsak tip uporabnika.
IP telefoni

IP video telefonija

IP video telefonija

GXV3200 serija IP telefonov z operacijskim sistemom Android, vključuje 6-linijske IP telefone, ki med drugim omogočajo popoln dostop do Google Play trgovine, video telefonijo na različnih platformah in še mnogo več.
IP video telefonski aparati

Analogni IP prehodi

Prehodi in prilagodilniki za analogne terminale

Grandstream ponuja širok izbor prehodov in prilagodilnikov za analogne terminale, ki jim zaupajo tudi največji ponudniki storitev v svetu.
Analogni IP prehodi

IP telefonske centrale

IP telefonske centrale

Grandstream-ova UCM serija IP telefonskih central nudi obširen sklop funkcij za poenoteno komunikacijo in »on-premise« IP telefonske centrale, enostavne za upravljanje in brez vsakršnih licenčnih stroškov
IP telefonske centrale

IP video nadzor

IP video nadzor

S celotno linijo dovršenih IP rešitev za video nadzor Grandstream ponuja vse, kar potrebujete za ureditev vašega video nadzora.
Konferenčni sistemi

WiFi dostopne točke

WiFi dostopne točke

Dostopne točke Grandstream so idealna izbira za poslovne stavbe, večnadstropne stavbe, oddaljene lokacije in pokrite javne površine. Dostopna točka je združljiva z vsemi komercialno dostopnimi usmerjevalniki in stikali ter zagotavlja številne pomembne konkurenčne prednosti.
WiFi dostopne točke

Kontrola dostopa

Kontrola dostopa

Družina IP domofonov GDS je še posebej primerna za podjetja, ki potrebujejo zanesljivo rešitev za kontrolo dostopa in videonadzor za stavbe vseh velikosti.
Kontrola dostopa

Interkomi in zvočniki

Interkomi in zvočniki

Družino GSC3500 sestavljajo SIP interkom in SIP zvočnik, ki omogočata obojesmerno ali enosmerno komunikacijo.
Interkomi
EnglishCroatia