Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Zavezani kakovosti

Z našo tradicijo visoke kakovosti se čutimo odgovorne, da našim kupcem zagotovimo samo najboljše izdelke – vedno znova in znova.

Zaradi tega smo v svojo ponudbo vključili izdelke proizvajalcev, ki so v svetovnem merilu vodilni na svojem področju. Tako lahko odkrito rečemo: ni pomembno kaj ste izbrali, vedno lahko zaupate zanesljivosti in uživate v prednosti izdelka, ki ste ga kupili pri nas. Široka uporabnost, trdnost in preizkus odpornosti zagotavljajo našo obljubo za kakovost izdelkov. Na izdelke kupljene pri nas se vsekakor lahko zanesete.

Gigaset – vodilni v tehnologiji

Že danes si v podjetju Gigaset nenehno prizadevajo, da bi bili pripravljeni na jutrišnje potrebe komunikacij. Vedno so korak naprej; za ves izbor izdelkov Gigaset je uporabljena inovativna tehnologija. V vašem domačem telefonu so združil do uporabnikov prijazne, visoko tehnološke lastnosti, kot je npr. Bluetooth®, inovativno zvočno tehnologijo, kot je HDSPTM in HSPTM, ter intuitivne uporabniške vmesnike. Katerikoli Gigaset je vaš favorit, lahko ste prepričani, da je izdelan po najvišjih standardih kakovosti (made in Germany).

Brezvrvični telefonski aparati

Vrvični telefonski aparati

IP telefonski aparati

Pametni telefoni

Gigaset servis

Ojačevalci GSM signala

GSM ojačevalci 2G, 3G in 4G z vso dodatno opremo, antene za LTE usmerjevalnike ali modeme, MIMO kompleti anten za različne namene. GSM repeaterji so namenjeni zagotavljanju signala znotraj stavb.

Ojačevalci GSM signala

Domofoni

Univerzalni analogni in GSM ter IP video-domofoni za podjetja, stanovanjske hiše in druge objekte. Distribuiramo in zastopamo celotno paleto Alphatech domofonskih sistemov.

Domofoni

Učni kompleti

STEM učni kompleti in naredi sam kompleti na Arduino platformi.

KIT kompleti

EnglishCroatia