Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Izdelki

Paleta različnih priložnosti

Ponujamo komunikacijske sisteme in naprave, ki lahko pomagajo podjetjem vseh velikosti, da se soočijo z današnjimi poslovnimi izzivi. S pravimi tehnološkimi rešitvami se lahko lotite tem, kot so globalizacija, obvladovanje stroškov in potreba po boljšem sodelovanju in inovativnosti. Bodisi da potrebujete sisteme, ki vam lahko omogočijo večjo mobilnost ali podpirajo poenotene komunikacije, mi vam lahko ponudimo ustrezno rešitev.

Poiščite pravo rešitev za vaše podjetje

Telefonska komunikacija je danes ključna za uspešno poslovanje. Najsi gre za izmenjavo informacij s sodelavci ali pogovor s strankami, je govor še vedno osrednje sredstvo poslovne komunikacije. Zato je izbira pravega telefona ključnega pomena.Telefonska komunikacija je danes ključna za uspešno poslovanje. Najsi gre za izmenjavo informacij s sodelavci ali pogovor s strankami, je govor še vedno osrednje sredstvo poslovne komunikacije. Zato je izbira pravega telefona ključnega pomena. IP terminalna oprema proizvajalcev GigasetUnifyGrandstream in Polycom.

OpenScape Business je namenjen posebej za majhna in srednje velika podjetja. Dovoli vam združiti vaše telefonske klice, govorne nabiralnike, konference, fax in tekstovna sporočila v eno samo poenoteno komunikacijsko rešitev, ki močno olajša vaše delo. Z novimi načini kontaktiranja lahko sprejemate odločitve in razrešujete nastale situacije, tudi ko se nahajate izven pisarne. Tako so vsi zaposleni lahko bolj produktivni, kar zmanjša potrebo po zaposlovanju novih kadrov in pomaga znižati skupne stroške.

OpenScape 4000 je idealna rešitev za srednje velika in večja podjetja. Ta vrhunski komunikacijski sistem ponuja vsem uporabnikom hiter in preprost dostop do govornih in podatkovnih IP komunikacij v realnem času.

Pogovori vključujejo sodelovanje v realnem času in potekajo prek več komunikacijskih kanalov. Virtualne ekipe se sestajajo širom mest in povsod po svetu. Barva človeškega glasu je najmočnejše poslovno orodje. OpenScape Voice IP telefonska centrala za najzahtevnejše uporabnike.

Grandstream-ova UCM serija IP telefonskih central nudi obširen sklop funkcij za poenoteno komunikacijo in »on-premise« IP telefonske centrale, enostavne za upravljanje in brez vsakršnih licenčnih stroškov. IP telefonske centrale Grandstream UCM.

3CX je IP telefonska centrala, ki deluje v okolju Windows, Linux ali v oblaku. Sistem zagotavlja polno rešitev poenotenih komunikacij in ga je mogoče preprosto integrirati z drugimi aplikacijami, kot so Salesforce, Office 365 in še mnoge druge. Temelji na SIP standardu in v sodelovanju s tehnološkimi partnerji, zagotavlja najboljšo funkcionalnost poenotenih komunikacij.

Brezžični telefoni omogočajo osebju neposredno komunikacijo, neodvisno od lokacije, in so idealni, saj je osebje z njimi takoj dosegljivo in lahko hitro sprejme odločitve. To prinaša organizacijske in ekonomske prednosti. Večcelični DECT sistemi.

Današnja resničnost – mobilna, globalna, razpršena in virtualna delovna sila. A sporazumevanje iz oči v oči ni vedno izvedljivo. In ni vedno smiselno. Sistem poenotenih komunikacij OpenScape UC.

Izboljšajte odzivnost agentov in zadovoljstvo strank z uporabo izvirnih orodij za optimizacijo dostopnosti in skupinsko delo. Klicni center OpenScape Contact Center.

Grandstream je razvil rešitve za izvedbo poslovnih video in avdio konferenc na najvišjem nivoju. Te rešitve so zaradi svoje prilagodljivosti in enostavnega načina namestitve, skupaj z edinstvenimi zmogljivimi funkcijami, primerne za mala in srednja podjetja. Poslovne konferenčne rešitve Grandstream.

WiFi dostopne točke Grandstream so idealna izbira za poslovne stavbe, večnadstropne stavbe, oddaljene lokacije in pokrite javne površine. Dostopna točka je združljiva z vsemi komercialno dostopnimi usmerjevalniki in stikali ter zagotavlja številne pomembne konkurenčne prednosti.

S celotno linijo dovršenih IP rešitev za video nadzor Grandstream ponuja vse, kar potrebujete za ureditev vašega video nadzora.

Inovativni izdelki in rešitve za nadzor in snemanje govornih sporočilInovativni izdelki in rešitve za nadzor in snemanje govornih sporočil. Vidicode načrtuje, razvija in proizvaja dovršene telekomunikacijske rešitve za snemanje pogovorov, faks strežnike in profesionalne odzivnike.

Družina hotelskih aplikacij HSC

  • Izboljšajte udobje in zadovoljstvo gostov.
  • Optimizirajte hotelske in gostinske storitve.
  • Omogočite hitrejšo in boljšo oskrbo.
  • Optimizirajte ključne procese za doseganje maksimalne učinkovitosti.
EnglishCroatia