Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Grandstream

Omrežna stikala Grandstream

Omrežna stikala podjetja Grandstream omogočajo izgradnjo zmogljivih in varnih omrežij z velikim naborom funkcionalnosti. Ta stikala se ponašajo z izjemnimi možnostmi za konfiguracijo in upravljanje zahvaljujoč vgrajenem upravljavskem okolju in možnostjo brezplačnega lokalnega nadzornega sistema ali upravljanja iz oblaka. Vse možnosti za konfiguracijo in upravljanje so strankam na voljo brezplačno. Izdelki iz družine GWN vključujejo tudi zmogljive dostopne točke Wi-Fi kot tudi dovršene usmerjevalnike, kar omogoča izgradnjo celovitih omrežnih rešitev. Za vso omrežno opremo Grandstream je zagotovljena 3-letna garancija.

Neupravljana stikala

GWN7700

GWN7700 so neupravljana omrežna stikala, nekateri izmed modelov zagotavljajo tudi PoE funkcionalnost. Ta stikala omogočajo izgradnjo hitrih in stroškovno učinkovitih omrežij za domače pisarne ter majhna in srednje velika podjetja. Ta stikala ne zahtevajo nobene konfiguracije ali namestitve in so primerna za namestitev na mizo ali na steno.
Več informacij

Upravljana stikala 2. plasti+

GWN7800

Družino upravljanih omrežnih stikal GWN7800 sestavljajo Layer2+ stikala, ki majhnim in srednje velikim podjetjem omogočajo izgradnjo razširljivih, varnih, visoko zmogljivih in pametnih poslovnih omrežij, ki so v celoti centralno upravljana. Podpora za napredne VLAN funkcionalnosti omogoča prilagodljivo in sofisticirano segmentacijo prometa. Stikala podpirajo tudi napredne QoS mehanizme, IGMP vohljanje za optimizacijo delovanja omrežja in celovit nabor varnostnih funkcij za zaščito pred morebitnimi napadi.
Več informacij

Upravljana stikala 3. plasti

GWN7810

Družino upravljanih omrežnih stikal GWN7810 sestavljajo Layer3 stikala, ki srednjim in velikim podjetjem omogočajo izgradnjo razširljivih, varnih, visoko zmogljivih in pametnih poslovnih omrežij, ki so v celoti centralno upravljana. Podpora za napredne VLAN funkcionalnosti omogoča prilagodljivo in sofisticirano segmentacijo prometa. Stikala podpirajo tudi napredne QoS mehanizme, IGMP vohljanje za optimizacijo delovanja omrežja in celovit nabor varnostnih funkcij za zaščito pred morebitnimi napadi.
Več informacij

Agregacijska stikala

GWN7830

Družino upravljanih omrežnih stikal GWN7830 sestavljajo agregacijska stikala, ki srednjim in velikim podjetjem omogočajo izgradnjo razširljivih, varnih, visoko zmogljivih, popolnoma prepustnih in pametnih poslovnih omrežij, ki so v celoti centralno upravljana. Podpora za napredne VLAN funkcionalnosti omogoča prilagodljivo in sofisticirano segmentacijo prometa. Stikala podpirajo tudi napredne QoS mehanizme, IGMP vohljanje za optimizacijo delovanja omrežja in celovit nabor varnostnih funkcij za zaščito pred morebitnimi napadi.
Več informacij
EnglishCroatia