Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Grandstream

IP telefonski aparati

Grandstream oblikuje in proizvaja širok razpon najrazličnejših IP telefonov z namenom ponuditi tak model telefona, ki je najprimernejši za vsako vrsto posla in za vsakega uporabnika - od IP telefonov za majhne poslovne enote do IP telefonov za velike korporacij in do DECT brezvrvičnih IP telefonov. Grandstream IP telefoni so preizkušeni, zaupanja vredni in v redni uporabi pri nekaterih največjih svetovnih korporacijah in svetovnih ponudnikih storitev.

IP telefoni za poslovne uporabnike

IP telefoni za poslovne uporabnike

Naredite več, opravite več telefonskih klicev in bodite v stiku z več ljudmi; ob pomoči Grandstream-ove serije GXP2100. Ti najkakovostnejši i IP telefoni so zasnovani za uporabnike, ki telefon zelo pogosto uporabljajo in zato potrebujejo nemoten dostop do naprednih telefonskih funkcij, podporo in različne uporabniške možnosti.
Več informacij

Osnovni IP telefoni

Osnovni IP telefoni

Enostavni in preprosti IP telefoni za vse, ki potrebujejo dostop do VoIP funkcij, in obenem ne zahtevajo naprednih funkcij.
Več informacij

IP telefoni srednjega ranga

IP telefoni srednjega ranga

GXP1700 serija IP telefonov srednjega ranga je predvsem namenjena za podjetja v razvoju in rastoča podjetja. Ti stilsko oblikovani telefoni vsebujejo srednje-razredne funkcije in kapacitete, s katerimi lahko vaše podjetje raste in se razvija, obenem pa zaradi ugodnih cen tudi varčuje, kar je v fazi rasti za vas tudi najbolj pomembno. GXP1700 serija je popoln dodatek kateremukoli poslovnemu namizju, zahvaljujoč njegovi elegantni in napredni obliki.
Več informacij

Razširitveni moduli

Razširitveni moduli

GXP2200EXT je LCD razširitveni modul, ki dodaja do 160 dvobarvnih tipk za hitro klicanje(speed-dial) in prikaz stanja zasedenosti (BLF) na modelih GXP2140 in GXV3240. Ta modul nudi enostavno namestitev in je idealna rešitev za receptorje, direktorje in vse, ki se pri svojem delu srečujejo z velikim obsegom telefonskih klicev.
Več informacij

Softphone aplikacija

Softphone aplikacija

Grandstream Wave je brezplačna »softphone« aplikacija, ki uporabnikom omogoča vzpostavljanje in sprejemanje glasovnih klicev z največ 6 različnih poslovnih ali stanovanjskih SIP računov na katerikoli Android TM napravi kjerkoli na svetu.
Več informacij

WiFi telefoni

WiFi telefoni

Brezvrvični aparat WP820 je idealna izbira za vsa okolja, kjer je zahtevana WiFi mobilnost. Zmogljiva naprava, ki jo je možno povezati z naglavnimi slušalkami in mobilnimi telefoni s pomočjo Bluetooth povezave. HD kakovost govora in dvojni mikrofoni zagotavljajo kristalno jasen pogovor, ki lahko traja do 7,5 ur pri polni bateriji. WP820 je najboljša izbira za vse potrebe brezvrvične telefonije.
Več informacij
EnglishCroatia