Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

S komunikacijami omogočite preobrazbo javnih storitev

V podjetju PSE poslovne komunikacije razpolagamo z znanjem in viri, s katerimi lahko oblikujemo, izgradimo in podpiramo odprte komunikacijske rešitve za javni sektor. Namesto da ostanete ujeti v lastnih sistemih, izberite preoblikovanje storitev z integracijo novih načinov komunikacije in sodelovanja v obstoječe delovne procese.

Nihče ne trdi, da je to preprosto

Poenotene storitve olajšajo komunikacijo z državljani, kar znotraj javne institucije pomeni spremembo načinov izmenjave informacij med zaposlenimi, skupinami in oddelki. Z večanjem števila zaposlenih, ki svoje delo opravljajo na oddaljenih lokacijah ali kar na domu, je uspešna in tekoča izmenjava informacij kritičnega pomena.

Poenotene komunikacije so rešitev, ki izboljša interakcijo med zaposlenimi in pospeši sprejemanje odločitev, ne glede na kraj, čas in način njihovega dela ter tip institucije.

Mi imamo potrebno znanje in izkušnje

Rešitve iz naše ponudbe se lahko integrirajo v standardne in po naročilu izdelane aplikacije, transparentno in na vseh nivojih, kar poveča njihovo funkcionalnost in omogoči koordinacijo več komunikacijskih kanalov.

Z našimi rešitvami lahko izboljšamo sodelovanje znotraj vaše celotne organizacije, pospešimo delovne procese, optimiziramo potek dela in omogočimo harmoničen koncept skupnih storitev. Vaši zaposleni bodo lahko preprosto in kadarkoli izmenjevali ideje in informacije, ne glede na to, kje se nahajajo in kakšne naprave uporabljajo.

EnglishCroatia