Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Poslovne telekomunikacije

Unify prenaša tradicijo glasovne in informacijske odličnosti, od začetka z Werner von Siemensom in izuma el. kazalčnega telegrafa, pred 160 leti.

Skupina Unify je vodilni ponudnik informacijsko-komunikacijskih rešitev.

Podjetje je danes, s svojim pristopom »Poenotenih komunikacij«, vodilno na trgu, saj s svojim pristopom omogoča delovanje skupin znotraj kateregakoli tipa infrastrukture informacijske tehnologije in omogoča izboljšanje produktivnosti preko izkušnje skupnega sodelovanja.

Skupina PSE je tehnološki, prodajni in servisni partner podjetja Unify.

Telefonski aparati

Telefonski aparati

Telefonska komunikacija je danes ključna za uspešno poslovanje. Najsi gre za izmenjavo informacij s sodelavci ali pogovor s strankami, je govor še vedno osrednje sredstvo poslovne komunikacije. Zato je izbira pravega telefona ključnega pomena.

OpenScape Business

OpenScape Business

Uspeh vsakega podjetja, velikega ali majhnega, je odvisen od učinkovitosti komunikacije. Ker pa današnje ekipe majhnih in srednje velikih podjetij postajajo vse bolj virtualne, zaposleni pa vse mobilnejši, je ohranjanje stika s sodelavci, strankami in partnerji velik izziv.

OpenScape 4000

OpenScape 4000

OpenScape 4000 je vodilna platforma poenotenih komunikacij za srednje velika in velika podjetja, ki zagotavlja optimizacijo poslovnih procesov, visoko razpoložljivost, visoko stopnjo varnosti, zmogljivo delovanje in stroškovno učinkovite komunikacije.

OpenScape Voice

OpenScape Voice

Pogovori vključujejo sodelovanje v realnem času in potekajo prek več komunikacijskih kanalov. Virtualne ekipe se sestajajo širom mest in povsod po svetu. Barva človeškega glasu je najmočnejše poslovno orodje.

Brezžična komunikacija

Brezžična komunikacija

Brezžični telefoni omogočajo osebju neposredno komunikacijo, neodvisno od lokacije, in so idealni, saj je osebje z njimi takoj dosegljivo in lahko hitro sprejme odločitve. To prinaša organizacijske in ekonomske prednosti.

Poenotene komunikacije

Poenotene komunikacije

Današnja resničnost – mobilna, globalna, razpršena in virtualna delovna sila. A sporazumevanje iz oči v oči ni vedno izvedljivo. In ni vedno smiselno.

Klicni center

Brezžična komunikacija

Izboljšajte odzivnost agentov in zadovoljstvo strank z uporabo izvirnih orodij za optimizacijo dostopnosti in skupinsko delo.

Atos Unify brošura

EnglishCroatia