Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Ponujamo izvedbo celovitih storitev s področja projektiranja, gradnje in vzdrževanja telekomunikacijskih sistemov v podjetjih in ustanovah vseh velikosti.

Smo strokovnjaki za vzdrževanje IT sistemov, kot so Atos Unify, Gigaset, Grandstream, Zyxel, Yeastar, Philips, LG, Triax, Vidicode in drugih, ter hotelskih IT rešitev.
Naši sodelavci so nenehno v stiku z razvojem najnovejših tehnologij in rešitev na področjih poenotenih komunikacij, govornih komunikacij, hotelskih rešitev ter strežniške in omrežne infrastrukture.

Sodelovanje

Z vašo pomočjo bomo

Izbrali najustreznejšo aktivno opremo, načrtovali izvedbo, opremo namestili in konfigurirali, vzdrževali in nadgrajevali vaše informacijske sisteme.

Obvladovanje stroškov

CDR

Učinkovito reševanje težav obremenjuje dragocene vire. Naša ponudba za vzdrževanje opreme in sistemov vam omogoča, da se osredotočite na bistvo svojega poslovanja, medtem ko mi skrbimo za komunikacijsko infrastrukturo, kar vam prihrani neposredne stroške in naredi stroške uporabe bolj transparentne. Naša vzdrževalna ponudba dokazano prinaša odlične rezultate in zniža s komunikacijami povezane obratovalne stroške tudi do 35%!

EnglishCroatia