Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Gigaset N870IP PRO brezžični komunikacijski sistem

Prilagodljiv večcelični DECT za podjetja vseh velikosti

Skalabilna arhitektura in popolna zanesljivost

Zasnovan, da vsem vašim zaposlenim zagotovi varne digitalne brezžične komunikacije.

 

Preprosta implementacije neodvisno od velikosti vašega podjetja, Gigaset N870 večcelični DECT sistem je idealna rešitev za vsa majhna in srednje velika podjetja. V primeru, da je vaša organizacija večja pa lahko preprosto povežete več sistemov v enovito celoto. Takšen sistem lahko sestavlja več sto prenosnih telefonov in ustrezno število baznih postaj, kar zagotavlja mobilnost na večjih mestih – kot so tovarne, hoteli, bolnišnice ali skladišča – celotno komunikacijsko omrežje DECT lahko služi na tisoče zaposlenim.

Večcelični DECT sistem N870 podpira tako lokalne VoIP sisteme kot tudi Cloud sisteme z vso potrebno fleksibilnostjo za prilagajanje hitro rastočim podjetjem.

Preprosta namestitev sistema N870 omogoča hitro uvajanje profesionalnih DECT telefonskih aparatov Gigaset v vaše poslovanje.

Varnost

Vsi VoIP klici preko sistema N870 so šifrirani od klicatelja do sprejemnika s pomočjo standardov SRTP/LTS. N870 podpira celo LDAPS, za varen dostop do centralnega imenika.

Koncept ene baze

Koncept sistema N870 temelji na samo enem tipu strojne opreme. Nastavitve določajo funkcijo naprave, nadzorna enota ali bazna postaja. Samostojni sistem tako podpira do 250 prenosnih telefonov, 60 baznih postaj in omogoča 60 sočasnih klicev.

N870IP PRO

Brezvrvična DECT telefonija v katerem koli okolju

Računalnik in telefoni so povezani

N870IP PRO se preprosto integrira s CTI-rešitvami s pomočjo uaCSTA protokola. Vaši računalniki in sistem brezvrvične telefonije so povezani in si izmenjujejo informacije, kar zagotavlja podporo za računalniško podprto telefonijo.

Svoboda gibanja

Zasnovan za delo s celotno paleto Gigaset DECT profesionalnih prenosnih aparatov s podporo za avtomatično predajo zveze in gostovanje za večnadstropne pisarne, kampuse in razširjene zunanje prostore.

Deluje s številnimi omrežji

Združljiv z vsemi vodilnimi ponudniki telefonije iz oblaka s podpora za samodejno konfiguracijo, oddaljenim upravljanjem, kar omogoča hitro aktiviranje storitev in spremembe konfiguracije.

Več lokacij ali zelo velike lokacije

Zasnovan za preprosto uvajanje ne glede na velikost vašega podjetja. V največji konfiguraciji sistem podpira do 20.000 uporabnikov.

EnglishCroatia