Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00
C575 DUO black blog

Gigaset C575 in E390: nov večgeneracijski telefon in nov strokovnjak za praktičnost

Gigasetov portfelj brezžičnih telefonov za fiksno linijo se bo dopolnil z novima modeloma: C575 z veliko osvetljeno tipkovnico in velikimi številkami na prikazovalniku za večje udobje v domačem okolju. E390 s tipko za klic v sili (SOS) in funkcijo ojačevalnika za povečanje glasnosti je telefon za vso družino.

V času pandemije se je v Evropi telefoniranje v stacionarnem omrežju povečalo tudi do 40 odstotkov. V tem času je stacionarni telefon dobil nov pomen kot glavno sredstvo komunikacije za številne ljudi. Zaradi visoke kakovosti povezave in stalne jakosti signala je takšen telefon več kot primeren tudi za daljše klice. Gigaset kot vodilni ponudnik DECT telefonskih aparatov predstavlja dva nova modela za vse, ki želijo posodobiti svojo domačo telefonijo.

Za tiste, ki imate radi udobje: Gigaset C575

C575 DUO black blogNovi Gigaset C575 prihaja v črni barvi. Velik barvni zaslon z visokim kontrastom je še posebej berljiv – tudi zaradi številk, prikazanih v jumbo velikosti. Do vseh funkcij telefona pa dostopate preprosto s pomočjo sodobnega uporabniškega vmesnika. Telefon ima tudi dnevno/nočni način, ki omogoča da zvečer telefon zvoni samo za znane številke, anonimni klici pa so onemogočeni. V imenik lahko shranite do 200 stikov skupaj s tremi številkami – izbrane stike lahko definirate kot VIP kontakte z lastnim zvonjenjem in opomnikom za rojstni dan. Ta aparat, ki ga lahko personalizirate in je hkrati zelo preprost za uporabo je odlična izbira za vse domače uporabnike.

Telefon za vsako življenjsko dobo: Gigaset E390

E390 DUO white blogBeli Gigaset E390 je idealen večgeneracijski telefon. Mlade družine bodo cenile funkcijo otroške varuške, če se otroci zbudijo telefon avtomatično vzpostavi povezavo s starši, ki lahko preverijo kaj se dogaja in istočasno pomirijo otroka. Starejši bodo uživali v izboljšani akustiki – novi Gigaset E390 se ponaša z vrhunsko kakovostjo zvoka in glasnostjo tudi v prostoročnem načinu. Naprava je združljiva s slušnimi aparati in ima dva zvočna profila za dovršeno kakovost zvoka pri visokem ali nizkem frekvenčnem območju. Z uporabo funkcije klic v sili (SOS) lahko shranite do 4 številke – preprost dotik gumba je dovolj, da telefon kliče eno za drugo, dokler nekdo ne sprejme klica.
EnglishCroatia