Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Gigaset E290 brezžični telefon za starejše

Struktura populacije se spreminja, s tem pa tudi nabor kvalitetnih Gigaset brezvrvičnih telefonov namenjenih določeni uporabniški skupini. Model analognega brezvrvičnega telefona Gigaset E290 je razvit z mislijo na starejše uporabnike tovrstnih naprav.

Velik visoko kontrasten črno bel zaslon s prikazom posebej velikih znakov. Velike osvetljene tipke z velikimi znaki. Tipke za izbiranje pomembnih številk. Ojačevalna funkcija za posebej visoko glasnost. Različni akustični profili za nastavitev optimalnih frekvenc govora. Veliki znaki pri izbiranju številk in pri zapisih v telefonskem imeniku.

Vse naštete funkcije omogočajo lažjo uporabo osebam s slabšim, vidom, sluhom ali nasploh osebam z okrnjenim zaznavanjem. Telefon ima intuitiven preprost izbirnik, ki omogoča uporabo celotne funkcionalnosti tudi osebam, ki se težko prilagodijo novim tehnologijam.

Dva standardna AAA akumulatorja omogočata do 200 ur pripravljenosti in 10 ur pogovora. Imenik omogoča do 150 vnosov. Slušalka ima 2 tipki za neposredno izbiranje pomembnih številk. Telefon podpira funkcijo Babycall v internem ali eksternem načinu. Klic lahko poleg zvonjenja prikaže tudi z utripanjem zaslona. Na eno bazno enoto lahko prijavimo do 4 slušalke, ki se lahko med seboj interno kličejo in si prevezujejo klice. Seveda telefon beleži tudi liste sprejetih in zgrešenih klicev z datumom in časom klica (25 klicev).

Različne modele Gigaset si lahko ogledate v naši E trgovini.

EnglishCroatia