Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Gigaset E390 – telefon z velikimi tipkami

Gigaset E390 – telefon z velikimi tipkami. Telefon za vsa življenjska obdobja.

Telefon, ki se prilagaja vašemu življenju. Serijo Gigaset life smo razvili z integralnim pristopom. Ti upoštevajo, da se posameznikovi čuti skozi življenje spreminjajo, kar postavlja posebne zahteve za telefon.

Gigaset E390 ponuja vse, kar želite za večje udobje in zanesljivost v vsaki življenski dobi: različni profili in prava glasnost za vsako stopnjo sluha, velik osvetljen zaslon z velikimi lahko berljivimi znaki, funkcija neposrednega klica in tipka za klic v sili.

Gigaset E390 – telefon z velikimi tipkami. Telefon za vsa življenjska obdobja.

Telefon, ki se prilagaja vašemu življenju. Serijo Gigaset life smo razvili z integralnim pristopom. Ti upoštevajo, da se posameznikovi čuti skozi življenje spreminjajo, kar postavlja posebne zahteve za telefon. Gigaset E390 ponuja vse, kar želite za večje udobje in zanesljivost v vsaki življenski dobi: različni profili in prava glasnost za vsako stopnjo sluha, velik osvetljen zaslon z velikimi lahko berljivimi znaki, funkcija neposrednega klica in tipka za klic v sili.

Gigaset E390: berljivost je velika prioriteta

Branje številk in vnosov je ključ do enostavnega in priročnega delovanja. Zato telefon z velikimi tipkami E390 ponuja velik barvni zaslon z visokim kontrastom s funkcijo povečevalnika za prikazano besedilo. Na primer, ime, izbrano iz imenika, se samodejno poveča in označi na oranžnem ozadju. Če je povečano ime širše od zaslona, se bo pomikalo po zaslonu. Vnesene številke so na tem barvnem ozadju v načinu klicanja tudi zelo velike. Zahvaljujoč osvetlitvi je zaslon zelo enostaven za branje tudi pri šibki svetlobi.

Sliši se dvakrat dobro: 2 akustična profila za optimalen sluh

Ta telefon se prilagaja vaši stopnji sluha: Gigaset E390 ima 2 akustična profila, ki še posebej poudarjata visoko ali nizko frekvenčno območje. To je zato, ker se človekov občutek sluha skozi življenje spreminja: Z višjo starostjo je težje zaznati predvsem visoke frekvence. Z E390 lahko preprosto izberete profil, ki se vam zdi najbolj prijeten.

Upravlja mehke zvoke – tudi obdan s hrupom

Brezžični telefon Gigaset E390 zagotavlja odlično kakovost zvoka – in po potrebi visoko glasnost. To je na primer praktično, ko nekdo gleda film ali vas obišče celotna družina. Zelo  preprosto lahko prilagodite glasnost svojemu okolju v petih stopnjah. Poleg tega lahko glasnost podvojite tako, da enkrat pritisnete tipko “ekstra glasno”. To je še posebej koristno, če je v vašem gospodinjstvu več ljudi z različnimi slušnimi sposobnostmi. Pri naslednji uporabi telefona se glasnost vrne na vnaprej določeno raven.

E390 4Zanesljivo klicanje, ko se vam mudi

Desna funkcijska tipka služi kot definirana tipka za klic v sili s funkcijo SOS. Vanj lahko shranite do 4 številke, ki jih pokličete v sili, na primer sorodnike ali sosede.

Kako deluje funkcija klica v sili:

  1. Ko sprožite klic v sili s pritiskom na desno funkcijsko tipko, telefon samodejno pokliče vse 4 shranjene številke. Pokličejo jih do 3 -krat zapored – dokler se nekdo ne oglasi.
  2. Ko se klicani javi, sliši besedilo v sili.
  3. Klicana oseba lahko z vami osebno govori tako, da pritisne tipko 5 na svojem telefonu.

Občasno izklopite – zaščita pred neželenimi klici

Če niste pripravljeni za pogovor, lahko prezrete določene telefonske številke ali anonimne klicalce tako, da na črni seznam dodate največ 15 številk – ko je ta funkcija aktivirana, bodisi zavrne klice s teh številk bodisi jih preprosto prikaže na zaslonu brez zvonjenje telefona. Nezaželene številke lahko na črni seznam dodate ročno ali jih kopirate iz zgodovine klicev. Prav tako lahko preprečite, da bi telefon zvonil za anonimne klice (tj. tiste brez ID -ja klicatelja), in celo nastavite časovna obdobja, v katerih mora telefon zvoniti ali ne.

Neposredna povezava z vašim domom

Varno doma – počutite se udobno v svojih štirih stenah zahvaljujoč funkcijam neposrednega klica in nadzora prostora.

Funkcija neposrednega klica vam omogoča, da vsem tipkam dodelite 1 telefonsko številko. Ne glede na to, katero tipko nato pritisnete, se vedno pokliče prava številka – kot nalašč za bolne družinske člane ali majhne otroke, ki še ne znajo brati.

Ko aktivirate funkcijo spremljanja prostora, prenosna enota pokliče druge slušalke ali zunanji klic mobilnega telefona, ko raven hrupa v sobi preseže prag. V načinu nadzora sobe se dohodni klici signalizirajo le optično na zaslonu prenosne enote, torej telefon ne zvoni.

E390 5

Sliši se dobro – tudi s slušnim aparatom

Slušni aparat v ušesu z ušesom do telefona – to pogosto povzroča neželene zvoke, zaradi katerih je vsak telefonski klic s slušnim aparatom neprijeten. Serija Gigaset E390 je zato skladna s slušnimi pripomočki (HAC) v skladu z evropskim standardom ITU-T P.370. Naši brezžični telefoni tako uporabnikom z induktivno povezanimi slušnimi aparati omogočajo telefonske klice z idealno kakovostjo zvoka – brez motečih zvokov.

Več udobja že od samega začetka – zahvaljujoč dodatnim slušalkam

Telefon uporabljajte povsod, kjer ga potrebujete: Gigaset E390 lahko razširite na največ šest prenosnih enot, ki jih lahko postavite kamor koli v svojem domu. Ne glede na to, ali ste v kuhinji, spalnici, domači pisarni ali delavnici, boste vedno imeli pri roki telefon.

EnglishCroatia