Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Gigaset N870E IP PRO večcelični DECT sistem: sedaj tudi z zunanjimi antenami za popolno pokritost z DECT signalom tudi v najzahtevnejših okoljih

Gigaset PRO sedaj tudi z zunanjimi antenami za popolno pokritost z DECT signalom tudi v najzahtevnejših okoljih

Gigaset N870E IP PRO

Gigaset je razširil svojo ponudbo večceličnega DECT sistema z novim modelom N870E IP PRO. Ta model ima dve odstranljivi zunanji anteni, katerih kot in poravnavo je mogoče nastaviti. Odvisno od okolja to zmanjšuje motnje in odboje ter izboljša širjenje radijskih valov. Na dva TNC priključka lahko priklopite tudi antene drugih proizvajalcev, ki so po potrebi lahko tudi ločene od bazne postaje. N870E ima enak nabor funkcij in možnosti nadgradnje kot večcelični sistem Gigaset N870 IP PRO in se lahko uporablja tudi v mešanih konfiguracijah. Obe napravi sta enostavni za upravljanje in ju je mogoče povezati s številnimi VoIP telefonskimi centralami različnih proizvajalcev – tudi s tistimi, ki so nameščene v oblaku.

N870E IP PRO

Z dvema zunanjima antenama je nova bazna postaj N870E IP PRO opremljena za delovanje v najzahtevnejših okoljih: kot antene je mogoče nastaviti med 45 in 90 stopinjami, kar zagotavlja pokritost v proizvodnih halah, stopniščih ali parkiriščih. Medtem ko so standardni večcelični sistemi N870 IP PRO dokazali svojo uporabnost v zaprtih prostorih, se lahko N870E IP PRO uporablja tudi za zagotavljanje pokritosti na prostem. Kot alternativo antenam, ki so priložene, lahko uporabite tudi antene drugih proizvajalcev zahvaljujoč dvema TNC priključkoma. Antene so povezane s kablom in jih je mogoče nastavljati ločeno. Napravo je zato mogoče namestiti v omaro ali v zgradbo, da jo zaščitimo pred vandalizmom ali vremenskimi vplivi. To odpravlja potrebo po dragih ohišjih za zunanjo montažo.

Potrebujete pomoč?

Za več informacij o DECT telefoniji in povezanih rešitvah se obrnite na nas. V procesu izbora opreme in integracije v vaše poslovanje vam nudimo kompletno podporo.

EnglishCroatia