Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

Grandstream GSC3500 SIP interkom in zvočnik / možnosti za uporabo

Družino GSC3500 sestavljajo SIP interkom in SIP zvočnik, ki omogočata obojesmerno ali enosmerno komunikacijo. GSC3510 je robusten SIP interkom z zvočnikom in mikrofonom, ki omogoča obojesmerno komunikacijo z 8W HD zvočnikom in 3 usmerjenimi mikrofoni. GSC3505 je SIP zvočnik, ki omogoča podjetjem in ustanovam vseh vrst izgradnjo zmogljivega sistema javnega ozvočenja, ki povečuje varnost in izboljšuje komunikacijo. Ta robusten SIP zvočnik zagotavlja kristalno čist HD zvok z visokozmogljivim z 8W HD zvočnikom.

GSC3510 in GSC3505 omogočata podjetjem in ustanovam vseh vrst izgradnjo zmogljivega interkom sistema ali javnega ozvočenja za povečanje varnosti in izboljšanje komunikacij. Združevanje z drugimi Grandstream napravami kot so telefoni in domofoni, omogoča izgradnjo najsodobnejšega varnostnega in govorno komunikacijskega sistema.

Uporaba v pisarnah:

Zaščitite in izboljšajte pisarniško komunikacijo z uvajanjem enosmernega SIP ozvočenja za pomembne objave. Idealno za večje pisarne v več nadstropjih, ta sistem se povezuje z Grandstream IP telefonskimi aparati in GDS družino izdelkov za kontrolo pristopa in tako ustvarja popolno varnostno rešitev za interakcijo z zaposlenimi, obiskovalci in gosti.

Hotelirstvo:

V okolju kot so hoteli, restavracije, igralnice, itd., morate zagotoviti sistem javnega ozvočenja, ki bo zagotavljal izboljšano komunikacijo tako za osebje kot tudi za goste. Z uporabo WiFi vmesnika (802.11 a/c/g/n) se lahko izognete stroškom ožičenja in pospešite implementacijo, Ta sistem se lahko uporablja za objave v sili, druge objave, glasbo v ozadju in še več. Poleg tega je sistem popolnoma združljiv z Grandstream telefonskimi aparati in družino izdelkov za kontrolo pristopa, s katerimi lahko ustvarite prilagojeno rešitev za upravljanje objekta.

Bolnišnice:

GSC3505 je popolna rešitev za velike zdravstvene ustanove, kot je bolnišnica. Ta zvočnik omogoča kristalno čiste HD zvočne objave. Sistem namestite po celotnem objektu in zagotovite, da so nujne objave dosegljive povsod. Te zvočnike lahko uporabite tudi za predvajanje glasbe, v nujnih primerih pa bo sistem glede na nastavljene prioritete avtomatično predvajal pomembna obvestila.
GSC3510 pa je rešitev za vse primere kjer potrebujete hitro dvosmerno komunikacijo. Uporabite zasilni gumb za hitro klicanje ali za dostop do informacij. Vzpostavite povezavo s sistemom za kontrolo pristopa za komunikacijo z obiskovalci, pacienti in zaposlenimi izven uradnih delovnih ur.

Izobraževanje:

Z uporabo sistema GSC3505 boste v kateremkoli javnem prostoru omogočili hitre in zanesljive javne objave. Tovrsten sistem lahko uporabite v učilnicah, hodnikih, knjižnicah, garderobah, uporabljate ga lahko za obveščanje o začetku/zaključku šolske ure, nujna obvestila, splošna obvestila, šolski radio in drugo. Ta sistem je opremljen s HD zvočno komoro, ki pomaga odpravljati odmeve do katerih lahko prihaja v šolskih hodnikih in velikih učilnicah.
GSC3510 je idealen za posamezne učilnice in pisarne, kjer potrebujete hitro dvosmerno komunikacijo. Ta interkom učencem in učiteljem omogoča hitro interakcijo z glavno pisarno brez večjega poseganja v učni proces. GSC3510 vključuje 3 usmerjene mikrofone z MMAD, tako se lahko učitelj pogovarja iz katerekoli točke v učilnici. Ta sistem je opremljen tudi z WiFi vmesnikom, z uporabo brezžične tehnologije se lahko izognete dodatnim stroškom za ožičenje.

Logistika:

V logističnih podjetjih je možnost prostoročne komunikacije ključnega pomena. Ta sistem omogoča zaposlenim, da normalno nadaljujejo z delom, ne da bi jih pri tem ovirala kakšna komunikacijska naprava.

Več informacij o vertikalnih rešitvah

Potrebujete več informacij? Pokličite nas ali izpolnite kontaktni obrazec.

EnglishCroatia