Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

GX6 najbolj eleganten robusten 5G pametni telefon

Eleganten in robusten dizajn, izjemno hiter 5G, zmogljiva zamenljiva baterija, hitro brezžično polnjenje, 120-Hz zaslon, WiFi 6, sistem z dvojno kamero z optično stabilizacijo slike (OIS), a odporen na prah in vodo. Hkrati pa robusten po vojaškem standardu – Gigaset s svojim GX6 na novo definira pametni telefon za uporabo na prostem. Po velikem uspehu GX290 naprava postavlja nove standarde z vrhunsko strojno opremo in pametnimi funkcijami. Gigaset GX6 bo kmalu naprodaj v naši spletni trgovini.

Kot pri vseh pametnih telefonih Gigaset, GX6 zagotavlja najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. Naprava je namenjena uporabnikom, ki vodijo aktiven življenjski slog in imajo zahtevno dnevno rutino in tistim z zelo zahtevnimi hobiji. Istočasno pa ta naprava izpolnjuje zahteve vseh profesionalnih uporabnikov, ki veliko delajo na terenu in v težkih okoljih.

Danes, ko je trajnost izdelkov vedno bolj pomembna so v Gigasetu ta telefon opremil z zamenljivo 5000 mAh veliko baterijo in z zagotovljenimi varnostnimi popravki za obdobje 5 let od predstavitve izdelka. Telefon ima tudi zagotevljeno posodobitev Android operacijskega sistema do različice 14. Proizvodnja telefona GX6 v tovarni v Bocholtu, krepi evropsko gospodarstvo, zagotavlja krajše dostavne in transportne poti, GX6 je edini robustni pametni telefon, ki se ponaša z oznako »Narejeno v Nemčiji«.

Telefon združuje visokokakovostne komponente v elegantni, a izjemno trpežni napravi, vse to po pošteni tržni ceni.

Zanesljivo in hitro

Gigaset GX6 podpira izjemno hitro polnjenje do 30 vatov prek kabla z združljivim polnilnikom in lahko napolni do 90 odstotkov baterije v približno 60 minutah. Podprto je tudi brezžično polnjenje do 15 vatov v skladu s standardom Qi. Gigasetova tehnologija BatteryLife+ v GX6 podaljšuje življenjsko dobo baterije do 50 odstotkov s pomočjo privzete nastavitve za prag napolnjenosti. Če na poti potrebujete dodatno energijo, jo zagotavlja zamenljiva baterija, ki jo lahko kupite posebej in jo uporabniki zamenjajo sami.

Robustnost Gigaset GX6 je testirana v skladu s standardoma MIL-STD-810H in IP68 – naprava tako preživi padce, močne tresljaje, temperaturna nihanja, vlago in prah. Ohišje lahko očistite z vodo, milom, alkoholom ali razkužilom.

Dobra strojna oprema, dobre ideje

Poleg nepogrešljivih funkcij, kot so USB 3.0, WiFi 6, NFC in Bluetooth 5.2, Gigaset izkazuje pozornost do podrobnosti v funkcijah GX6: Senzor prstnih odtisov se nahaja ob strani ohišja v gumbu za vklop/izklop, programabilna fizična funkcijska tipka omogoča lažji dostop do določenih funkcij ali aplikacij – ponovno je na voljo tudi klasični 3,5 mm priključek. FHD+ zaslon z luknjo za kamero in s hitrostjo osveževanja do 120 Hz meri 6,6 palca, zaslon zaščiten s steklom Corning® Gorilla® in dosega svetlost 550 nit, tako da je vse jasno vidno tudi pri močni sončni svetlobi. 2,4 GHz MediaTek Dimensity 900 5G osemjedrni procesor zagotavlja dovolj računalniške moči tudi za zahtevnejše aplikacije. Prvič v napravah Gigaset ima širokokotna kamera 50 MP PDAF optično stabilizacijo slike (OIS). Senzor 1/1,55” z gostoto slikovnih pik 1,008 μm, zagotavlja briljantno sliko v slabih svetlobnih pogojih.

EnglishCroatia