Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

IoT izdelek v najkrajšem možnem času

Imate izdelek s katerim bi želeli vstopiti v IoT svet? Razvoj IoT rešitev po meri ni preprost, kar še posebej velja za manjša podjetja in novince v tej industriji. Razvoj strojne in programske opreme, vključno s postopki certifikacije lahko traja tudi do 24 mesecev, kar je za marsikateri projekt predolga doba.
V takšnih primerih so vam na voljo Thales IoT Plug&Play rešitve, ki poenostavljajo in pospešujejo razvoj IoT izdelkov. Izognite se stroškom oblikovanja strojne opreme in stroškom certifikacije, takšni sistemi z minimalnim naporom integracije zagotavljajo takojšnjo povezljivost vaših industrijskih aplikacij.
Preprosto izberite med Cinterion IoT terminali in Cinterion modemskimi karticami.

Cinterion IoT terminali

Ti terminali omogočajo takojšen vstop na trg IoT rešitev, preprosto povežite vaš sistem z mobilnim terminalom. Z minimalnimi napori za integracijo uporabite eden izmed standardnih industrijskih vmesnikov za povezavo z vašo aplikacijo.
Terminali so standardno opremljeni z varnostnimi mehanizmi in Java programskim jezikom za hiter in enostaven razvoj aplikacij. Naprave velikosti kreditne kartice so v robustnem plastičnem ohišju in delujejo v skoraj kateremkoli okolju, saj omogočajo varno povezljivost za globalna omrežja 2G, 3G, 4G, LTE in LPWA.

Cinterion modemske kartice

Cinterion Plug and Play IoT rešitve delujejo takoj, brez težav lahko hitro in enostavno dodate IoT povezljivost v industrijske aplikacije. Terminale in modemske kartice lahko skoraj brez napora povežete z vašimi aplikacijami prek standardnih industrijskih vmesnikov, ki zagotavljajo podatkovno komunikacijo in vidnost v realnem času. Plug and Play rešitve omogočajo hiter vstop v IoT svet na poti vaše digitalne preobrazbe.

EnglishCroatia