Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

IoT moduli Thales-Cinterion

Odkar je prišel Gemalto pod novega francoskega lastnika Thales se je razvoj novih LTE in 5G modulov samo še pohitril in intenziviral. Luč so ugledali mnogi novi modeli in različice modulov, terminalov- modemov in modemskih kartic. Krepko se je razširil izbor novih LTE-M in NB-IoT modulov, ki podpirajo najnovejšo funkcionalnost in tehnologijo. IoT moduli pokrivajo vse povezljivosti od LPWAN do LTE cat. 16.

LTE in 5G moduli Thales v veliki meri podpirajo 3G in 2G fallback funkcionalnost, prednačijo v izredno nizki energijski porabi in standardnih industrijskih LGA layoutih. Vsi LTE in 5G IoT moduli podpirajo FOTA funkcionalnost, k boljši energetski učinkovitosti pa prispeva funcija inkrementalne nadgradnje programske opreme modula.

Moduli omogočajo hitro, učinkovito in varno povezovanje v individualne in splošne oblačne storitve kot npr. AZURE ali AWS. Velik poudarek je na varnostnih mehanizmih in funkcijah, ki so že serijsko vgrajene v same module in se stalno nadgrajujejo in dopolnjujejo. Velika večina modulov podpira tudi funkcijo integrirane fleksibilne SIM kartice-eSIM.

Za vse nove in starejše modele modulov obstajajo učinkovita razvijalna orodja in platforme, ki omogočajo hitro in učinkovito integracijo v želeno aplikacijo in napravo. Kar nekaj modulov nosi pomožno oznako W, kar pomeni, da jih lahko glede na frekvenčne pasove uporabimo kjerkoli na svetu. Torej je naprava s takim modulom lahko povezljiva v katerikoli mobilno omrežje na svetu.

Seveda ima Thales v prodajnem programu tudi preverjene in optimirane 2G in 3G modularne rešitve IoT povezljivosti. Od preprostih in osnovnih 2G modulov, pa do 3G multifrekvenčnih modulov z vgrajeno java koprocesorsko platformo.

som1

Povsem nekaj novega pa predstavljata modula CL31 in CW31. Tako imenovana “all in one solution” platforma. Modula sta identične zasnove le da ima eden le Wi-fi in BT povezljivost, drugi pa dodano še mobilno povezljivost za celoten svet. Poganja ju OS Android in štiri jedrni procesor, vgrajenih imata celo vrsto funkcij in vmesnikov kot npr. zaslonski vmesnik, vmesnik za 3 kamere, BT vmesnik, Wi-fi dual vmesnik, GNSS vmesnik, biometrični vmesnik, vmesnik za senzoriko…

Modula spadata v družino SoM modulov-System on module.

Celoten portfelj Thales modulov z vsemi podatki, prospekti in snap EDA kartami si lahko ogledate na tej povezavi.

Dodatne informacije dobite tudi na naši strani.

EnglishCroatia