Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

LG Pro:Centric – Izboljšanje izkušenj hotelskih gostov je vse lažje

Hotelirji lahko svojim gostom popestrijo televizijsko izkušnjo v sobi z LG-jevim sistemom za upravljanje televizijskih vsebin Pro:Centric®. Pro:Centric z interaktivnimi rešitvami za goste ustvari inovativno izkušnjo v sobi. Zasnovan s preprostimi in intuitivnimi orodji za urejanje in vnaprej oblikovanimi predlogami, intuitivni vmesnik Pro: Centric se prilagaja zahtevam vaših gostov. Pro:Centric vam tudi pomaga pri storitvah kot so strežba v sobi ali storitve pranja perila. Za hotelirje Pro:Centric zagotavlja učinkovito izdelavo in upravljanje všečnih vsebin, hkrati pa poveča učinkovitost oglaševanja na kraju samem za večjo uspešnost poslovanja.

Pro:Centric lahko deluje kot osebni strežaj v sobi saj gostom omogoča dostop do hotelskih vsebin kot so restavracije, bari, spa, fitnes. Vse te vsebine so na voljo na hotelskem televizorju od koder je možno te storitve tudi neposredno naročiti. Hotelsko osebje lahko po potrebi vsebino tudi prilagaja, tako so gostom vedno na voljo aktualne informacije in ponudba. Pro:Centric gostom omogoča tudi dostop do njihovih najljubših pretočnih storitev in pametnih aplikacij kot so Netflix, YouTube, HBO GO, Amazon Prime Video ali pa preprosto izberejo svojo najljubšo oddajo v elektronskem programskem vodniku (EPG). Poleg tega lahko gostje svoje mobilne naprave seznanijo s televizorjem za souporabo zaslona in predvajanje zvočnih datotek. Ta izboljšana izkušnja bivanja prispeva k višji zvestobi gostov in boljši oceni hotela.

Pro:Centric Direct, LG-jevo popolnoma prilagodljivo okolje za aplikacije HTML, je na voljo na LG-jevih naprednejših hotelskih televizorjih. Pro:Centric Direct ima inovativno orodje za urejanje vsebin z uporabo pripomočkov povleci in spusti in omogoča storitve pretakanja in predvajanja internetnih video posnetkov. Pro:Centric Direct podpira dvosmerno komunikacijo, kar gostom omogoča interaktivne storitve, kot so naročanje postrežbe v sobi, rezervacija spa storitev, pregled računa in odjava iz hotela, vse to in še mnogo več je gostom na voljo na hotelskem televizorju. Poleg tega lahko na sobne televizorje pošiljate individualna ali skupinska sporočila, vse to popolnoma prilagojeni celostni podobi vašega hotela.

S preprostim dostopom do hotelskih storitev in dodatne ponudbe Pro:Centric Direct spodbuja dodaten prihodek za vaš hotel. Ta stroškovno učinkovit način za ponujanje storitev, ki deluje neodvisno od tipa infrastrukture (koaksialno ali IP omrežje), odpravlja potrebo po dodatni strojni opremi v sobi (npr. dodatni set-top box).

Tudi namestitev in vzdrževanje sta v okolju Pro:Centric Direct enostavna in učinkovita. Centralizirano upravljanje s pomočjo Pro:Centric Direct strežnika znižuje stroške in skrajšuje čas implementacije. V Nekaj dneh lahko namestite in konfigurirate na stotine televizorjev. Vse potrebne spremembe in druge vzdrževalne posege pa izvajate na daljavo in tako razbremenite hotelsko osebje in ne ovirate goste.

Podjetje PSE je certificirani partner za področje Pro:Centric Direct hotelske televizije.
Če želite izvedeti več o LG hotelskih televizorjih in se pogovoriti, kako lahko PSE pomaga pri potrebah vašega hotela, stopite v stik z našo ekipo.

EnglishCroatia