Delovni čas PON-PET 08:00 - 16:00

LTE IoT prehod Cinterion EGX81

LTE M, NB-IoT in 2G modem

Pravkar je luč dneva ugledal novi LTE modem za hitro, varno in učinkovito povezljivost industrijskih in drugih IoT rešitev. Poudarek pri uporabi novega EGX81 je na hitri integraciji z minimalnimi stroški in napori. Modem komunicira preko RS232 ali RS485 (drug tip modema) podatkovnih vrat. Kompaktno in odporno ohišje, in nabor optimiziranih podatkovnih prenosov kar kličeta po uporabi modema v aplikacijah, kjer je potrebno baterijsko napajanje na oddaljenih lokacijah.

EGX81 se počuti kot doma v:

  • trac and trace aplikacijah
  • pametnih števcih
  • pametnih mestih
  • aplikacijah v kmetijstvu
  • povezavah senzorjev
  • aplikacijah v zdravstvu…

Modem podpira vse LTE frekvenčne pasove in ga lahko uporabimo kjerkoli na svetu. Za dodatek ima podprte tudi 4 pasove GSM 2G tehnologije če potrebujemo fallback funkcionalnost v primeru izpada LTE omrežja. Podprte so LTE Cat M1, Cat NB1 in Cat NB2. Modem ima integriran edinstven nabor varnostnih funkcij in mehanizmov z opcijsko eSIM funkcionalnostjo. Odlikuje ga izredna nizka poraba energije in najvišja učinkovitost delovanja.

Natančne podatke o tem IoT modemu dobite tukaj.

Plug&Play preprostost omogoča hitro integracijo in povezljivost v oblak ali poljubno serversko aplikacijo. Modem lahko nadgrajujemo inkrementalno, kar dodatno poveča energetsko učinkovitost naprave ter dolgo življenjsko dobo naprave in same aplikacije.

Več o 2G, 3G in LTE modemskih rešitvah si lahko pogledate tukaj.

EnglishCroatia